20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZece semne că este îndrăgostit

Zece semne că este îndrăgostit

Se spune că faptele sunt mai valoroase decât cuvintele, ceea ce este adevărat şi într-o relaţie amoroasă: comportamentul unui bărbat poate dovedi iubirea mai bine decât orice declaraţie.

Se spune că bărbaţii nu se pricep să îşi exprime sentimentele în cuvinte. Deşi pare un clişeu, este un adevăr universal valabil, chiar şi dacă bărbatul respectiv este topit după partenera lui. Totuşi, comportamentul bărbaţilor îi dă de gol, aşa că doamnele şi domnişoarele pot afla dacă iubitul lor este cu adevărat îndrăgostit. Dacă partenerul dumneavoastră face cel puţin una dintre acţiunile următoare, atunci puteţi fi sigură că este deja lovit de săgeata lui Cupidon. Iar dacă iubitul dumneavoastră „bifează“ toate elementele, consideraţi-vă norocoasă şi ţineţi bine de relaţia pe care o aveţi.

1. Îşi deschide sufletul
Intimitatea emoţională nu este floare la ureche pentru toată lumea, cu atât mai puţin pentru bărbaţi. Dacă iubitul dumneavoastră îşi pune sufletul pe tavă, să ştiţi că nu face acest lucru doar pentru că îi place să se audă vorbind. În momentul în care un bărbat capătă curajul de a vorbi deschis cu partenera lui despre speranţele, aspiraţiile şi planurile pe care le are înseamnă că este cu adevărat interesat şi implicat în relaţia cu femeia de lângă el.

2. Vă ajută la treburile casnice
Poate că dusul gunoiului şi spălatul căzii nu sunt cele mai romantice preocupări din lume, însă acestea pot fi un semn că partenerului îi pasă de dumneavoastră. Bărbaţii au tendinţa de a-şi arăta sentimentele încercând să îi facă partenerei viaţa mai uşoară, iar pentru ei a-şi oferi ajutorul în gospodărie este un pas important. Dacă se întâmplă să îi cereţi ajutorul (la schimbatul unui bec, deschisul unui borcan sau datul cu aspiratorul) şi el vi-l oferă, puteţi fi sigură că nu face acest lucru pentru că îi place în mod deosebit, ci pentru că vrea ca dumneavoastră să fiţi mulţumită şi să simţiţi că puteţi conta pe el în orice situaţie.

3. La rândul lui, vă cere ajutorul
Fie că vrea să îi spuneţi ce părere aveţi cu privire la vreun conflict cu şeful lui, vă roagă să mergeţi să cumpăraţi împreună un cadou pentru un prieten sau vă solicită sfatul când îşi alege hainele pentru un eveniment important, puteţi fi sigură că nu face asta de amorul artei. Dimpotrivă, partenerul vă cere sfatul pentru că vă respectă punctul de vedere şi vrea cu adevărat să ştie ce părere aveţi în legătură cu un subiect sau altul. Iar un bărbat care trece peste orgoliul său este cu siguranţă un bărbat îndrăgostit până peste cap.

4. Îşi arată afecţiunea în public
Oricât de îndrăgostită aţi fi, este normal să puteţi supravieţui şi dacă el nu stă lipit de dumneavoastră atunci când sunteţi în public. Totuşi, puteţi lua ca pe un compliment faptul că, atunci când sunteţi împreună în afara casei – fie la o petrecere, fie la cumpărături – nu se poate abţine să îşi arate afecţiunea pentru dumneavoastră sau, mai pe româneşte, nu îşi poate dezlipi mâinile de pe dumneavoastră. Este pur şi simplu fericit şi mândru că vă stă alături şi că poate spune că sunteţi „a lui“. Prin urmare, nu aveţi de ce să vă supăraţi dacă din când în când îl ia valul şi nu se poate abţine să nu vă îmbrăţişeze sau să vă sărute.

5. Alege cadoul perfect
Dacă partenerul dumneavoastră vă dăruieşte cadoul perfect, un lucru după care tânjeaţi de mult timp, atunci vă puteţi considera norocoasă. Nu vă faceţi griji în legătură cu preţul, bucuraţi-vă doar că iubitul dumneavoastră se pricepe la cadouri. În plus, faptul că reuşeşte să vă ofere cadoul perfect are şi alte implicaţii: înseamnă că este un bun ascultător, este un tip atent la nevoile dumneavoastră şi dispus să caute ore în şir exact ceea ce ştie că vă doriţi.  

6. Vă prezintă familiei
Puteţi fi sigură că în momentul în care un bărbat merge la părinţii săi acasă împreună cu iubita lui ştie foarte clar că la un moment dat discuţia va ajunge şi la subiectul „nepoţi“. De aceea, dacă alege să meargă acasă la părinţi împreună cu dumneavoastră, el ştie foarte bine în ce situaţie se va afla, iar acesta poate fi un semn că vă consideră aleasa şi că se gândeşte la un viitor alături de dumneavoastră.

7. Vă integrează în viaţa lui
Acest lucru nu presupune doar să vă prezinte grupului său de prieteni. Un bărbat îndrăgostit lulea de partenera lui face şi planuri de viitor alături de aceasta, prin urmare va încerca să o aducă în viaţa lui pe toate planurile. Dacă deja programează întâlniri cu alt cuplu din cercul lui de prieteni şi vă invită să participaţi la serile pe care le petrece în oraş cu amicii, puteţi fi sigură că vrea să fiţi împreună pentru cât mai mult timp.

8. Vrea să facă parte din viaţa dumneavoastră
Dacă se oferă să meargă împreună cu dumneavoastră la cumpărături sâmbăta, oricât de plictisitoare ar fi această activitate, sau dacă vă uitaţi împreună la serialul care ştie că vă place, cu siguranţă este un tip care vă iubeşte şi vrea să ia parte la tot ceea ce faceţi.

9. Face compromisuri
Este o chestiune destul de simplă: dacă vă iubeşte, vrea să fiţi mulţumită şi fericită. Acest lucru nu înseamnă că vă va lăsa să faceţi orice oricând sau că va sta drept de fiecare dată când îi veţi porunci. Înseamnă, în schimb, că va fi întotdeauna dispus să găsească o cale de mijloc în orice situaţie, pentru ca amândoi să fiţi mulţumiţi de soluţie. Fie că va fi vorba de lucruri importante, ca alegerea locului în care să vă petreceţi concediul sau lucruri simple, ca, de exemplu, stabilirea filmului la care să vă uitaţi împreună, un bărbat îndrăgostit îşi va manifesta uneori afecţiunea lăsându-vă pe dumneavoastră să luaţi decizii.

10. Vă spune că vă iubeşte
Evident, faptele valorează mai mult decât cuvintele. Însă,  dacă partenerul vă spune verde în faţă că vă iubeşte şi că este nebun după dumneavoastră, nu îl luaţi în râs, nu fiţi suspicioasă, ci credeţi-l!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS