10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este un weekend plin de energie şi de bucurii, pentru că tot ce începeţi zilele acestea are rezultate îmbucurătoare. Luaţi taurul de coarne şi daţi startul unei acţiuni noi, care vă atrage mult, pentru că veţi ajunge cu succes la ceea ce v-aţi propus. Inima bate mai tare. Entuziasmul pune stăpânire pe dumneavoastră şi, când puneţi atâta pasiune în ceea ce faceţi, roadele sunt chiar mai bune decât aţi sperat. Dacă vreţi ceva anume, treceţi la fapte!

 

Taur

Nu vă hazardaţi la prima direcţie care vi se oferă în cazul unei situaţii complicate, pentru că pare o pistă falsă. Analizaţi cu atenţie informaţiile care vă ajung la ureche pentru că nu toate merită să fie luate în considerare. Unele sunt minciuni, altele sunt semn al nepriceperii celor cu care intraţi în contact, şi dumneavoastră veţi fi cel care va avea de pierdut dacă vă luaţi după ele. Puteţi consuma inutil timp şi energie pentru a ajunge în final la ceva ce nici nu vă doreaţi. Trasaţi mai ferm sensul de mers, în deplină cunoştinţă de cauză.

 

Gemeni

Viitorul vă entuziasmează şi abia aşteptaţi să ajungeţi la visul dumneavoastră, dar ritmul de înaintare este destul de lent, pentru că nu depinde numai de dumneavoastră, ci de un întreg concurs de împrejurări defavorabil unui succes rapid. Trebuie să aveţi răbdare şi să urmaţi paşii clar stabiliţi pentru a ajunge acolo, dar eforturile de a grăbi lucrurile nu dau randament. Încet-încet, totul se va clădi exact aşa cum visaţi.

 

Rac

Dacă alţii sărbătoresc atingerea unui scop, pentru dumneavoastră nu prea e motiv e distracţie, pentru că nu e rezultatul pe care vi l-aţi dorit. Îl consideraţi un eşec, în timp ce pentru ceilalţi e o reuşită. Exageraţi totuşi gravitatea situaţiei, pentru că vă prinde pe picior greşit şi aveţi tendinţa de a le privi pe toate în negru, chiar dacă există soluţii de rezolvare.

 

Leu

Nu vă puteţi bucura pe deplin de ajutorul primit din partea apropiaţilor, pentru că nu e chiar ceea ce aţi fi avut nevoie. Uneori, calul de dar nu se caută la dinţi, dar ce să faceţi dacă nu vă sunt de folos sfaturile pe care vi le oferă unii? Speraţi să intervină concret în problemele dumneavoastră, or ei nu fac decât să vă dea lecţii de viaţă, bazate pe experienţa anterioară. Poate nici dumneavoastră nu le-aţi explicat foarte clar ce anume aţi dori…

 

Fecioară

Confruntarea cu persoanele mai bune decât dumneavoastră are mai multe direcţii de interpretare: ori vă stimulează să daţi tot ce aveţi mai bun, pentru a demonstra că nu sunteţi cu nimic mai prejos, ori vă face să vă retrageţi, acceptând astfel superioritatea lor. Autoritatea e greu de tolerat, dar sunteţi singura zodie care se supune în faţa celui mai puternic, deşi nu sunteţi de acord cu tot ce spune.

 

Balanţă

Acum sunteţi vesel şi optimist şi vreţi să ieşiţi în evidenţă, acum vă retrageţi în umbră, preferând tăcerea şi anonimatul. De fapt, toate aceste stări contradictorii sunt după cum bate vântul, pentru că puteţi trece prin ambele extreme de la o oră la alta, în funcţie de veştile care sosesc. Ca atare, fiţi pregătit şi de surprize plăcute pe care le sărbătoriţi cu inima deschisă, dar şi de evenimente care cer un dram de modestie.

Scorpion

Viaţa sentimentală ajunge pe un teren mai liniştit datorită unei discuţii faţă în faţă menite să restabilească armonia între parteneri. E foarte bine acasă, pentru că motivele de ceartă au pălit şi aţi ajuns amândoi la un consens, perfect pentru o perioadă clară şi paşnică între voi. Este o perioadă foarte bună pentru împăcări, reconcilieri, discuţii de la egal la egal, care vă leagă mai mult unul de altul. Iubirea voastră nu e nici înflăcărată, dar nici rece, ci într-o zonă calmă, ce vă satisface pe amândoi.

 

Săgetător

Rezultatele muncii sunt sub aşteptări sau poate nu sunteţi apreciaţi la justa valoare şi e firesc să alunecaţi într-o zonă pesimistă, soră cu depresia. Notele luate la examene, impresia lăsată la diverse competiţii, discuţiile sunt motive de supărare, dar din toate aveţi ceva de învăţat. Nu trebuie să le primiţi cu ostilitate, ca un afront personal, ci, dimpotrivă, ca o ocazie de a vă aduna forţele pentru a demonstra că e un eşec trecător. Data viitoare va ieşi mai bine!

 

Capricorn

Totul merge de-a-ndoaselea, pentru că eforturile de a duce la capăt un proiect dificil nu dau roade. Totul se amână, se tergiversează enervant de mult, ceea ce vă pune din greu răbdarea la încercare, dar noroc că sunteţi zodia cea mai bine pregătită când vine vorba de răbdare: puteţi aştepta oricât până vine momentul optim pentru un succes, de aceea trageţi tare mai departe, în ciuda piedicilor de acum, convins că munca dumneavoastră va avea rezultate într-un final.

 

Vărsător

Trebuie să luptaţi pentru dreptate, pentru că aveţi toate resursele necesare de a restabili ordinea într-o situaţie în care, înainte, aţi avut de pierdut. Aţi găsit dovezile concludente în avantajul dumneavoastră, aţi săpat după adevăr şi nu v-aţi lăsat până nu aţi restabilit echilibrul perfect legal şi primiţi laude sincere pentru efortul depus. Nu suportaţi să fiţi tratat incorect de nimeni, ci faceţi tot posibilul să atrageţi atenţia asupra adevărului şi să demonstraţi cine sunteţi!

 

Peşti

Puteţi avea parte de tot felul de succese minore, dar care, adunate la un loc, pot crea o atmosferă tonică şi pozitivă, care vă va stimula să urcaţi spre ţeluri şi mai importante. Din aproape în aproape, puteţi ajunge şi la succese mai mari, dar acum trebuie să ştiţi să vă mulţumiţi şi cu rezultate mai modeste, dar deloc nesemnificative. Aveţi motive să sărbătoriţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS