13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Aveţi o stare emoţională foarte capricioasă: acum sunteţi agresiv şi bătăios, acum alunecaţi spre o uşoară depresie combinată cu teama de a vă exprima. Nici o zi nu seamănă cu cealaltă din cauza acestei furtuni de senzaţii şi sentimente care dau buzna peste dumneavoastră, fără să le puteţi gestiona eficient. Răbufniţi în cele mai ciudate moduri: ba crize de lacrimi, ba crize de isterie, încât lumea nici nu mai ştie cum să se poarte cu dumneavoastră.

  Taur
Uneori e nevoie de agresivitate pentru a obţine ceea ce vi se cuvine, deci nu staţi cuminte în banca dumneavoastră, ci revoltaţi-vă pentru drepturile care vi se cuvin. Că e vorba de un profit în bani sau doar de ultimul cuvânt într-o confruntare, veţi descoperi o adevărată plăcere în actul argumentării, care are ca scop scoaterea la iveală a adevărului în favoarea dumneavoastră.

  Gemeni
Mai apar şi neînţelegeri în cuplu, numai că acestea devin cam gălăgioase. Vă certaţi cu partenerul de la tot felul de fleacuri şi uitaţi de diplomaţie, de bune maniere sau de dragostea care vă leagă. Unul dintre voi nu este de acord cu opiniile celuilalt şi de la o banală contradicţie până la un scandal de proporţii nu mai e decât un pas. Fiţi cel care cedează primul, în cazul în care celălalt se încăpăţânează pe poziţia lui.

  Rac
Piedicile apar la tot pasul în ceea ce aveţi de făcut şi vă taie elanul cu care aţi început weekendul. De fapt, au rămas unele probleme nerezolvate de luna trecută, care vă cheamă înapoi. Această întoarcere din drum este timp pierdut în prezent şi aţi fi putut evita acest impas dacă v-aţi fi ocupat la timpul potrivit de toate detaliile. Orice restanţă, neachitată la timp, vă va face să consumaţi energie.

  Leu
Călătoriile din acest weekend nu se desfăşoară în condiţii tocmai bune… Ori la destinaţie vă aşteaptă tot felul de probleme care vă strică tot cheful, ori unele dintre ele se amână pe altădată, din cauza unor detalii neprevăzute, care schimbă programul din mers. E posibil să fiţi nevoit să însoţiţi pe cineva într-o deplasare, dar compania acestuia nu e deloc plăcută, împuindu-vă capul cu toate necazurile sale personale.

  Fecioară
Sunteţi mulţumit de felul în care evoluează relaţia dumneavoastră sentimentală. Sunteţi mult mai sigur pe viitorul comun, faceţi amândoi planuri frumoase de la care aveţi mari speranţe pentru că sunteţi convins că şi partenerul va depune toate eforturile pentru a clădi ceva solid şi de calitate. Angajamentele pe care vi le luaţi unul faţă de altul sună promiţător, pentru că trasaţi foarte clar o direcţie pe care să mergeţi de acum încolo, umăr la umăr.

  Balanţă
Este un weekend relaxant, cu tot felul de momente plăcute, amuzante chiar. Prezenţa copiilor este garanţia bunei dispoziţii oriunde apar aceştia, deci înconjuraţi-vă de prichindei puşi pe joacă. Vă aduceţi aminte şi de vremea când eraţi copil şi lăsaţi din nou spiritul jucăuş să vă cuprindă. Că aveţi sau nu copii, nicăieri nu vă simţiţi mai bine ca pe derdeluş, pe patinoar sau în parc, distrându-vă cât puteţi de bine!

  Scorpion
Toate vă ies ca la carte, oriunde mergeţi întâlniţi oameni optimişti şi veseli, care vă molipsesc şi pe dumneavoastră de bună dispoziţie. Aveţi motive de distracţie, poate vreo petrecere sau vreo nuntă, sau e vorba de o reuşită profesională colectivă, în care aţi jucat şi dumneavoastră un rol principal şi pe care o sărbătoriţi la serviciu. Când mergeţi la astfel de momente cu iz festiv, vă simţiţi bine şi, prin spiritul dumneavoastră jucăuş şi vesel, reuşiţi să antrenaţi şi pe alţii la distracţie.

  Săgetător
Ce bine evoluează relaţia de dragoste nou începută şi ce repede se dezvoltă planurile pe care vi le-aţi făcut cu partenerul. Viaţa sentimentală se desfăşoară într-un ritm alert, care vă mulţumeşte pe deplin, deoarece aşteptaţi demult un suflu proaspăt în cuplu. Iniţiativele dumneavoastră sunt bine primite de partener, iar dumneavoastră primiţi cu braţele deschise propunerile sale. Există o comunicare perfectă în cuplu.

  Capricorn
Deşi sunteţi un om care întotdeauna urmează căile corecte, de data aceasta sunteţi nevoit să vă abateţi de la principiile în care credeţi cu tărie şi să mai călcaţi şi pe alături. Unele minciuni sunt necesare în diverse situaţii, ca atare apelaţi la ele, dar cu măsură şi înţelepciunea de rigoare, pentru a nu vă da de gol. Veţi şti să transmiteţi o informaţie greşită cu un talent aparte, încât veţi cuceri încrederea lumii, chiar dacă în spatele celor spuse se află o minciună. Dar atenţie până unde o duceţi!

  Vărsător
Orice problemă are rezolvare, ca atare nu puneţi la suflet acele detalii care lipsesc, momentan, din viaţa dumneavoastră. Chiar dacă acum vă simţiţi singur, chiar dacă la serviciu atmosfera e tensionată, în curând totul va reveni la normal, de parcă nimic nu s-a întâmplat. Este o lecţie bună pentru dumneavoastră, să nu mai faceţi atâta caz pe seama unor neajunsuri sau motive de supărare, pentru că întotdeauna există rezolvare.

  Peşti
Sunteţi un prieten de nădejde şi un interlocutor inteligent în orice conversaţie. Vă place să socializaţi, să ieşiţi în lume şi să schimbaţi păreri, pentru că, pur şi simplu, străluciţi în actul comunicării. Dacă găsiţi pe cineva la acelaşi nivel intelectual, sunteţi motivat să vă implicaţi în conversaţii interesante. Schimbul de idei este reciproc avantajos!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS