10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Azi veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului. E posibil să vă facă un mic cadou sau o declaraţie de dragoste. Spre seară e posibil să aveţi musafiri sau să primiţi o invitaţie la o petrecere.

 
  Taur
Nu aveţi o zi prea bună în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. E posibil să apară mici certuri. Vă sfătuim să vorbiţi cu o persoană mai în vârstă despre problema dumneavoastră, sigur vă va da o soluţie.

 
  Gemeni
Azi e posibil să aflaţi că veţi pleca într-o delegaţie. Nu refuzaţi! O ieşire vă va prinde bine, chiar şi în interes de serviciu. În viaţa de cuplu, toate merg bine, însă vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie copiilor.

  Rac
Primiţi veşti de la persoana iubită şi acest lucru vă va binedispune pe tot parcursul zilei. Pe plan profesional, veţi avea numai realizări şi e posibil chiar să primiţi o primă sau o mărire de salariu.

  Leu
Azi reuşiţi să vă faceţi simţită prezenţa peste tot pe unde mergeţi. Veţi atrage toate privirile şi acest lucru vă va reda încrederea în dumneavoastră. Încercaţi să fiţi mai sociabil cu cei din jur.

  Fecioară
Azi aveţi tendinţa de a vă contrazice cu toată lumea, indiferent dacă aveţi sau nu dreptate. Vă place ca lucrurile să iasă cum vreţi dumneavoastră, chiar dacă asta înseamnă să călcaţi pe cineva în picioare. Vă sfătuim să găsiţi altă cale de a rezolva situaţia pentru a nu avea probleme sociale în viitor.

  Balanţă
La serviciu, totul vă merge conform planului şi e posibil chiar să avansaţi în post. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp familiei şi în mod special partenerului, care s-a simţit cam neglijat în ultima vreme.

 Scorpion
Încercaţi să vă păstraţi calmul, chiar dacă unele persoane vă enervează. Nu veţi ajunge nicăieri dacă vă descărcaţi nervii pe cine nu trebuie. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor care merită.

 Săgetător
Azi vă faceţi planuri pentru noi activităţi. Aveţi grijă şi nu exageraţi în alegerile făcute. E posibil să nu aveţi timpul şi energia necesare pentru a rezolva multe lucruri deodată. În viaţa de cuplu, totul merge foarte bine.

  Capricorn
Vă petreceţi ziua plimbându-vă şi făcând planuri de viitor. Încercaţi să fiţi precaut în alegerile pe care le faceţi. Spre seară, e posibil să primiţi o invitaţie în oraş de la o persoană de sex opus.

  Vărsător
Nu staţi prea bine cu banii, aşa că ar fi bine să începeţi de pe acum să faceţi economii pentru a preveni astfel de situaţii. Încercaţi să vă găsiţi un loc de muncă mai bine plătit.

  Peşti
Veţi primi o veste ce vă va pune pe gânduri în ceea ce priveşte persoana iubită. Vă sfătuim să nu ascultaţi gurile rele, ci să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să vă ascultaţi intuiţia. Pe plan financiar, totul merge bine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS