9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec    
Câteva probleme de ordin financiar vă dau bătăi de cap, astfel încât astăzi vă concentraţi asupra tranzacţiilor bancare. Aţi putea cere sfatul unei persoane apropiate care vă poate face câteva sugestii pertinente. Aveţi grijă la sumele cheltuite de familie când se fac cumpărăturile săptămânale.

 
  Taur
Vi se face o propunere interesantă legată de casă. Posibil cumpărarea sau vânzarea unui teren, construirea unei case sau poate chiar închirierea unui spaţiu. Sfătuiţi-vă cu partenerul de viaţă pentru a lua decizia împreună!

 
  Gemeni
Uneori nu vă înţelegeţi propriul comportament. Când simţiţi nevoia să aveţi aproape o anumită persoană, trebuie să vă gândiţi bine la ceea ce vă doriţi, pentru a nu induce pe nimeni în eroare. Încercaţi să nu mai urmaţi primul impuls şi să luaţi în considerare efectele pe termen lung.

 
  Rac
Este nevoie de spirit combativ la locul de muncă dacă vreţi să faceţi faţă provocărilor actuale. În viaţa personală, o atitudine prea dezinvoltă ar putea jigni persoanele din jur, inclusiv familia, care consideră că nu o luaţi în serios. Pot apărea neînţelegeri, însă acestea pot fi evitate dacă vă luaţi măsuri de precauţie.
 

  Leu
Dacă veţi întâlni o nouă persoană în viaţa dumneavoastră, oricât de seducătoare vi s-ar părea, ar fi bine să luaţi lucrurile pas cu pas. Nu vă grăbiţi pentru a nu risca să aveţi surprize neplăcute. În plan profesional, există conflicte cu unii colegi care se pare că nu doresc să colaboreze cu dumneavoastră aşa cum ar trebui. Este important să vă folosiţi de diplomaţie, în loc să daţi frâu liber nemulţumirilor.

  Fecioară
Un frate sau o soră vrea să vă vorbească despre o problemă personală. Ar fi bine să-l ascultaţi cu atenţie, deoarece aţi putea afla câteva lucruri despre relaţiile familiale. Dacă vi se cere sfatul, înseamnă că apropiaţii se bazează pe maturitatea şi luciditatea de care daţi mereu dovadă.

  Balanţă
O persoană dragă începe să realizeze care sunt adevăratele dumneavoastră calităţi şi vă apreciază pentru ceea ce faceţi. Această persoană îşi manifestă deschis sentimentele profunde pentru dumneavoastră.
Chiar dacă simţi nevoia să vă izolaţi, v-ar face mai bine să ieşiţi în lume şi să vă distraţi. Aveţi invitaţii din partea prietenilor, astfel încât nu ar trebui să aveţi probleme.

 Scorpion
Aveţi de ales între a pleca pentru câteva zile împreună cu prietenii şi a rămâne acasă. În mod normal, prima variantă ar fi alegerea cea mai potrivită. Însă, în prezent, ceva vă ţine pe lângă casă. Poate fi vorba despre faptul că persoana iubită are nevoie de dumneavoastră, însă, dacă vă veţi urma instinctul, veţi lua cea mai bună decizie.

 Săgetător
Nimeni nu ştie cu adevărat ce gândiţi tocmai pentru că v-aţi obişnuit să afişaţi un zâmbet larg, pentru a nu fi chestionat. Există totuşi şanse să deveniţi superficial sau, pur şi simplu, să păreţi artificial în faţa persoanelor care vă cunosc mai bine. Este indicat să spuneţi ce gândiţi atunci când există o problemă pentru a rezolva situaţia.

  Capricorn
Un proiect mai vechi revine în atenţia echipei în care lucraţi. Lucrurile sunt destul de confuze, astfel încât trebuie să fiţi foarte atent să nu existe neînţelegeri. Cu banii nu staţi bine deloc, iar investiţiile trebuie verificate cu atenţie. Evitaţi cheltuielile foarte mari şi faceţi tot posibilul pentru a restabili echilibrul bugetar!

  Vărsător
Aveţi posibilitatea să vă apropiaţi mai mult de partener şi să vă bucuraţi de momente de armonie în viaţa de cuplu. Dacă nu aveţi pe nimeni, există mari şanse să întâlniţi pe cineva care să vă sensibilizeze. Pe plan profesional faceţi tot posibilul pentru a vă atinge obiectivele. Este important totuşi să vă dovediţi energia, altfel vă veţi trezi în curând extenuat de atâta efort.

  Peşti
Aveţi ocazia să vă puneţi în valoare talentele în viaţa profesională şi să atingeţi succesul. Încăpăţânarea însă nu vă va fi de ajutor deloc la locul de muncă. Astăzi vă ocupaţi cu toată atenţia de chestiunile financiare. Sunteţi chiar decis să vă măriţi veniturile şi resursele şi să cheltuiţi mai puţin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS