10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Horoscop de weekend

Berbecii sunt ocupaţi până peste cap în acest weekend: demarează proiecte importante, poartă discuţii decisive şi intră în contact cu multe persoane de la care aşteaptă sprijin. Nu vor avea prea mult timp să respire deoarece se vor gândi la proiectele lor până şi în somn. Pentru multe persoane, acesta ar fi un ritm insuportabil, dar Berbecii sunt dependenţi de adrenalină şi se simt în elementul lor. Eforturile lor vor avea mai mult succes decât îşi imaginează ei acum.

Horoscop săptămânal

Nu vă puteţi debarasa de o idee în care nu credeţi. Simţiţi că vă amăgiţi, că alergaţi după o himeră şi mai bine v-aţi trezi acum, cât se mai poate, decât să consumaţi inutil timp şi energie. Vi se oferă ocazia de a vă elibera de acest gând care vă măcină, dar chiar dumneavoastră vă faceţi rău pentru că vă tot întoarceţi la acelaşi lucru, ca într-un cerc vicios.

Taur

Horoscop de weekend

Weekendul Taurilor se caracterizează prin activitate socială intensă. Vor merge la tot felul de evenimente, în special legate de viaţa de familie, vor face impresie bună şi chiar vor întâlni persoane care i-ar putea ajuta în carieră. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri, sau a unor datorii recuperate. Se recomandă atenţie mare la serviciile oferite de o persoană din familie, pentru că îşi vor crea nişte obligaţii care le vor aduce mult stres.

Horoscop săptămânal

Aveţi o idee genială, pe care trebuie să o spuneţi lumii acum, pentru că ar putea beneficia şi alţii de ea. Sunteţi mândru de ceea ce aţi putut descoperi într-un moment de inspiraţie şi aşteptaţi ca lumea să aprecieze realizarea dumneavoastră, dar nu pentru că aţi fi orgolios sau dornic de osanale, ci pentru că este cu adevărat o soluţie salvatoare, la care nimeni nu s-a gândit. Semn că sunteţi cu un cap deasupra multora!

Gemeni

Horoscop de weekend

Un weekend bun pentru Gemeni: au energie şi îşi fac tot felul de planuri. Acestea sunt legate de toate aspectele existenţei: carieră, relaţie, stil de viaţă. E bine totuşi ca în domeniul carierei să nu facă mişcări radicale, pentru că nu sunt avantajaţi din acest punct de vedere. Un pic de răbdare nu strică. În dragoste, nu se bazează prea mult pe obişnuinţă şi pe ataşamentul partenerului, ci încearcă să aducă puţin romantism în relaţia de cuplu. În general, majoritatea planurilor pe care şi le fac au şanse mari de succes, cu condiţia să fie mai perseverenţi decât de obicei.

Horoscop săptămânal

Evenimentele care au loc zilele acestea au o conotaţie specială, ca şi cum nu vi se vor oferi de prea multe ori în viaţă, tocmai de aceea trebuie să profitaţi de ele şi să le valorificaţi la maximum. Cunoaşteţi persoane care pot juca rol de destin în viitor sau luaţi decizii capitale prin care viaţa dumneavoastră va căpăta o direcţie mai bună. Zilele de sâmbătă şi duminică au un aer aparte, care vă face să vă simţiţi deosebit şi să priviţi lucrurile foarte serios, ca şi cum nu
v-aţi permite să vă jucaţi cu soarta.

Rac

Horoscop de weekend

Racii trec printr-o perioadă mai puţin bună. În ciuda dovezilor de afecţiune ale celor apropiaţi, Racii nu sunt mulţumiţi de ei înşişi şi pot avea stări de melancolie şi chiar depresie. Acest lucru îi va îngrijora pe cei din jur şi îi va determina să-i sufoce cu întrebări. Perioada este favorabilă activităţilor legate de locuinţă, în special tranzacţiilor, caz în care pot face nişte afaceri avantajoase.

Horoscop săptămânal

Plini de viaţă, dornici de provocare, nu veţi lăsa nici o zi să treacă fără să faceţi ceva incitant. Fie că veţi consuma imensa energie în muncă sau în argumentare, fie că mergeţi cât mai des la sală să faceţi sport, se vede că sunteţi ca un vulcan gata să explodaţi. Şi dacă sunteţi provocat, până la urmă chiar veţi răbufni. Totul e ca această ieşire temperamentală să aibă conotaţii constructive!

Leu

Horoscop de weekend

În sfârşitul de săptămână care urmează, Leii vor lăsa la o parte problemele profunde ale existenţei şi se vor preocupa de acele aspecte superficiale, dar atât de plăcute! O schimbare de look, o redecorare a locuinţei, un nou hobby, un flirt nevinovat. Din păcate, aceste schimbări îi vor obliga să bage adânc mâna în buzunar, aşa că trebuie să-şi calculeze bine avantajele şi dezavantajele şi, mai ales, să se întrebe dacă este momentul potrivit pentru aşa ceva.

Horoscop săptămânal

Munca dumneavoastră a ajuns la un final, de care puteţi fi mândru. Aţi muncit mult până aici, drumul nu a fost nici scurt, nici uşor, dar culegeţi roadele pe care le-aţi sperat. Dacă se calculează şi în bani, cu atât mai mare este satisfacţia dumneavoastră, dar cea mai mare bucurie e că s-a terminat. Eraţi obosit, simţeaţi că vă lasă puterile, deci acum puteţi răsufla uşurat sau deja vă gândiţi la o nouă provocare!

Fecioară

Horoscop de weekend

Pentru Fecioare, weekendul este favorabil muncii şi studiului. Se pot gândi la o reorientare profesională, pot începe nişte cursuri sau un proiect de anvergură. Ceea ce vor începe acum va ieşi bine, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla peste noapte. Şi pe plan financiar vor sta binişor, pentru că vor găsi metode să-şi mai reducă din cheltuielile zilnice. Au energie şi entuziasm şi vor transmite această stare şi partenerului de viaţă.

Horoscop săptămânal

Se discută despre cinste, angajamente, respect şi nu aveţi voie să vă abateţi de la normele impuse de legile scrise sau nescrise ale locului. Nu aveţi nici o putere să vă impuneţi propriul sens de mers, ci tot ce puteţi face este să vă supuneţi altora. Sunteţi un subaltern model, deci nu vă va fi greu să staţi în poziţia celui care ascultă şi face şi, pentru că faceţi totul ca la carte, aprecierile sunt juste la adresa dumneavoastră.

Balanţă

Horoscop de weekend

Balanţele vor fi cam nesuferite în acest weekend: vor critica pe toată lumea, se vor plânge de tot felul de fleacuri, vor fi greu de mulţumit şi vor face multe gafe. Cei din jur s-ar putea simţi jigniţi de aceste intervenţii „salvatoare“ şi Balanţele s-ar putea trezi că nu le mai răspunde nimeni la telefon. Mai multă discreţie şi înţelegere n-ar strica. Acest lucru este valabil şi în relaţia de cuplu, pentru că cicăleala nu e niciodată plăcută.

Horoscop săptămânal

Nu vă place să fiţi pus la punct de persoane care cred că pot decide soarta altora. Aveţi şi dumneavoastră un cuvânt de spus şi sunteţi pregătit pentru orice confruntare de idei, găsind argumente care să vă pună într-o poziţie bună. Alţii însă au un susţinător mai puternic decât dumneavoastră, astfel încât aţi putea fi dat deoparte numai pentru că persoana cealaltă are spatele asigurat. Chiar şi aşa, trebuie să arătaţi ce puteţi!

Scorpion

Horoscop de weekend

Marele defect al Scorpionilor, gelozia, se va face iar simţit în acest weekend. Vor trăi cu impresia că sunt trădaţi sau că toţi cei din jur nu au altă treabă decât să intervină în relaţia lor. Nici nu mai contează dacă au sau nu motive de îngrijorare. Dacă nu există, le vor inventa ei. Ei riscă să stârnească furtuni în cuplu, să spună lucruri dureroase şi să-şi îndepărteze astfel partenerul. Este recomandat să-şi controleze accesele de gelozie, pentru că le vor plăti scump mai târziu.

Horoscop săptămânal

Felul dumneavoastră mai repezit sau mai agresiv de a vorbi îi va intimida pe unii, care nu se vor simţi bine în compania dumneavoastră. Tăcerea lor vă va da impresia că
i-aţi convins sau i-aţi învins, dar aceasta e mai degrabă o atitudine ostilă la adresa dumneavoastră. Fiţi mai atent la tonul cu care discutaţi cu unii, mai ales cu cei mai sensibili din fire, care s-ar putea simţi jigniţi de impulsivitatea dumneavoastră verbală.

Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii se cam plictisesc zilele acestea şi încearcă să-şi astâmpere setea de nou făcând tot felul de gesturi extravagante. Nu este recomandat să se arunce în afaceri noi sau în aventuri amoroase cu persoane pe care nu le cunosc bine. Dacă nu sunt atenţi, vor plăti scump goana după senzaţii tari. Această plictiseală se va reflecta şi asupra laturii amoroase, de aceea ei trebuie să comunice mai mult cu partenerul şi să-l includă şi pe acesta în activităţile lor.

Horoscop săptămânal

Dacă v-aţi certat cu cineva, singura soluţie de împăcare este un semn de afecţiune pentru a-i arăta celuilalt că nu v-aţi certat din răutate. Dacă face pe supăratul şi nu vrea să mai discute, veţi găsi dumneavoastră forma ideală de a vă face auzit şi de a vă îmbuna sufletul. Trebuie să staţi de vorbă ca să lămuriţi lucrurile şi cu un zâmbet pe chip sau o glumă pe buze îi puteţi aduce din nou lângă dumneavoastră.

Capricorn

Horoscop de weekend

Capricornii vor avea o perioadă excelentă pentru evoluţia lor intelectuală. Cei care vor să se reorienteze profesional, să înveţe ceva nou, să se apuce de un proiect important, au acum toate şansele să înceapă cu dreptul. Sunt favorizaţi în special cei care au în vedere un examen, chiar dacă nu e în viitorul apropiat. Însă curiozitatea lor se va manifesta şi în viaţa socială şi riscă să comită nişte indiscreţii.

Horoscop săptămânal

Nu fiţi atât de insensibili la problemele celor din jur. Dacă dumneavoastră nu aveţi nici o grijă acum sau aveţi motive de sărbătoare, nu trebuie să-i sfidaţi pe cei care stau într-un colţ şi suferă. Nu se poate să nu vă afecteze, câtuşi de puţin, suferinţa, lipsurile, supărările unora, chiar dacă nu sunt oameni dragi dumneavoastră. Dacă aţi dori să vă implicaţi, aţi reuşi să aduceţi un pic de speranţă în inima unui om necăjit…

Vărsător

Horoscop de weekend

Vărsătorii vor simţi nevoia să flirteze foarte mult în acest weekend, chiar cu riscul de a provoca gelozia partenerului de cuplu. Să evite totuşi acest comportament la serviciu, deoarece vor stârni tot felul de bârfe şi vor deveni ridicoli. Aceste indiscreţii pot însemna, de fapt, că se simt neglijaţi de partenerii lor. Ar fi totuşi bine să spună direct acest lucru şi să nu comită gesturi care pot da naştere la conflicte în relaţie.

Horoscop săptămânal

L-aţi putea acuza pe partenerul de viaţă că este distant, indiferent la nevoile dumneavoastră, că nici nu vă aude când vorbiţi, dar nu e o dovadă de egoism răceala care se simte. Are şi el viaţa, problemele şi intimitatea lui, secrete pe care nu simte nevoia să vi le împărtăşească permanent, deci respectaţi spaţiul personal, tot aşa cum şi vouă vă place să vă bucuraţi de independenţă.

Peşti

Horoscop de weekend

Peştii vor avea un weekend excelent, vor fi binedispuşi şi îi vor contamina şi pe cei din jur cu entuziasmul lor. E grozav, pentru că un prieten bun va avea nevoie de ajutorul lor pentru a înfrunta nişte necazuri. În cuplu, starea lor pozitivă îl va încânta pe partener şi va consolida relaţia. Să fie însă atenţi ca nu cumva, în entuziasmul care îi cuprinde, să cheltuiască excesiv: riscul unui dezechilibru financiar este destul de ridicat.

Horoscop săptămânal

O discuţie între patru ochi cu un prieten vă aduce la cunoştinţă o mulţime de aspecte pe care nici nu le bănuiaţi despre el sau despre o terţă persoană care face subiectul micii voastre bârfe. Veţi încerca să păreţi indiferent, cum că nu v-ar păsa ce auziţi, dar nu se poate să nu vă gândiţi la veştile aflate. Nu trebuie să fiţi influenţat în judecată de aceste detalii bine ascunse, încercaţi să fiţi imparţial!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS