11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

În jurul dumneavoastră se petrec tot felul de evenimente care vă lasă rece, ca şi cum nu v-ar interesa deloc. Afişaţi o atitudine indiferentă, fără să vă pese de ce se agită lumea. Dumneavoastră aveţi alte treburi de rezolvat, gândul vă zboară la probleme personale, care nu au nici o legătură cu agitaţia din preajmă, de aceea aţi putea fi acuzat că sunteţi egoist, că nu auziţi de problemele altora. Ale dumneavoastră sunt mai aproape!

Taur

Unde e spiritul dumneavoastră practic, pe care îl apreciază lumea? Sunteţi atât de neatent, încât faceţi greşeli dintre cele mai puerile chiar şi în acele planuri în care, altădată, aţi dat dovadă de concentrare şi pragmatism. Aruncaţi cu banii în stânga şi-n dreapta, cheltuiţi în neştire, încât aţi putea declanşa un dezechilibru financiar, şi totul din cauza spiritului jucăuş care vă cuprinde. Cei maturi vă vor certa că sunteţi mână spartă.

Gemeni

Aveţi o oarecare rezervă dacă să porniţi acum într-o direcţie nouă, care vi se oferă, pentru că este ceva ce vă spune că nu e tocmai momentul cel mai bun. Poate ar trebui să mai aşteptaţi, să amânaţi startul, pentru că mai târziu vor începe să se ivească piedici neprevăzute. Pregătiţi totul cu atenţie înainte de a porni, pentru că ar fi păcat să vă opriţi din drum doar pentru că nu v-aţi documentat bine înainte.

Rac

Nu vă avântaţi prea tare în noua acţiune la care vă gândiţi, pentru că nu e momentul cel mai bun pentru a lua startul. Veţi renunţa la primul hop, pentru că nu aţi ales bine direcţia. Mai gândiţi-vă dacă aţi analizat bine toate consecinţele acţiunii dumneavoastră de acum, pentru că, mâine, poimâine, vă veţi da seama că nu mai vreţi acelaşi lucru şi veţi abandona. Practic, începeţi cu stângul şi totul se va nărui repede.

Leu

Nu vă convine deloc că altul e mai bun decât dumneavoastră. Vă aflaţi în compania unui coleg cu mai multă iniţiativă şi îndrăzneală, care se bagă în faţă. Azi nu sunteţi la fel de curajos, ci excesiv de prudent şi rezervat, deci nu aveţi cum să-l depăşiţi pe rivalul dumneavoastră. Lăsaţi-l pe el să se afirme, nu puteţi fi tot timpul primul în toate, dar invidia vă cam roade când îl vedeţi pe el cum îşi atinge scopurile. Aţi fi putut fi dumneavoastră în locul lui.

Fecioară

Ceea ce azi înseamnă totul pentru inima dumneavoastră, mâine poate fi o simplă amintire. Pasiunile vin şi pleacă prin viaţa dumneavoastră. Nu visaţi că, dacă azi sunteţi îndrăgostit lulea, obiectul afecţiunii dumneavoastră va rămâne alături pentru totdeauna. Asta se întâmplă numai în filme! Bucuraţi-vă de sentimentele de acum, fără planuri de viitor şi fără vise imposibile, ca să nu suferiţi o dezamăgire atunci când totul va dispărea. Nici o iubire nu e veşnică!

Balanţă

Banii pe care îi tot adunaţi de la o vreme au un scop foarte precis: renovarea locuinţei sau cumpărarea unei case. Familia este alături de dumneavoastră şi vă susţine în planurile locative, pentru că toţi îşi doresc să trăiască într-un mediu stabil, modern şi frumos. Poate nu aveţi încă toţi banii pentru marele vis, de aceea trebuie să discutaţi cu partenerul de unde să faceţi rost de alţii cât mai repede.

Scorpion

Iubirea nu trebuie să aibă doar o formă pur emoţională, senzuală, tandră, ci şi una concretă, pentru că şi dumneavoastră, şi partenerul, trebuie să vă demonstraţi iubirea prin fapte. Vorbele or fi ele frumoase, dar nu sunt de ajuns pentru a construi o relaţie solidă de viitor, deci este vremea să faceţi ceva ca să se vadă ce simţiţi unul pentru altul. Dragostea poate fi dovedită prin zeci de forme vizibile, deci arătaţi ce simţiţi!

Săgetător

Aveţi o listă lungă de sarcini şi nu ştiţi de ce să vă apucaţi mai întâi. Ar fi bine să începeţi cu obligaţiile de serviciu care nu mai suferă amânare, pe care şeful vi le cere imediat, şi să lăsaţi pentru altădată chestiunile neimportante. Veţi fi epuizat la finalul zilei, după atâta muncă, dar mulţumit de rezultate, pentru că reuşiţi să duceţi la un nivel bun o mulţime de treburi. Răbdarea vă este pusă la încercare în tot ce aveţi de făcut.

Capricorn

Vă este dor de un prieten de odinioară, de o fostă iubire, de un coleg din copilărie, şi pentru că tot v-aţi gândit la el în ultima vreme, e foarte posibil ca el să vă apară în cale. Aveţi acum ocazia să reluaţi o relaţie din trecut, pe care, din diverse motive, nu aţi putut să o menţineţi vie în ultimii ani. Un telefon de la o veche cunoştinţă vă surprinde plăcut, pentru că nu mai ştiaţi nimic de ea.

Vărsător

Visul dumneavoastră prinde contur din ce în ce mai bine, pentru că aţi găsit oamenii potriviţi pentru a-l pune în practică. Nu e numai un plan la nivel teoretic, ci aţi găsit, iată, şi mijloacele practice de a începe să-l construiţi etapă cu etapă, până când veţi ajunge la scopul dorit. Sunteţi încrezător în reuşită, pentru că direcţia în care evoluează lucrurile este promiţătoare. Lent, dar sigur, veţi ajunge la vârf!

Peşti

Nu vă plac glumele proaste ale unui amic care nu vă respectă sentimentele. Vă ia peste picior, fără să-şi dea seama că atitudinea lui infantilă nu se potriveşte cu aşteptările dumneavoastră asupra lui. Vorbeşte în doi peri, vă răstălmăceşte opiniile, râde şi se strâmbă când nu e cazul, deci va fi foarte greu să vă înţelegeţi cu astfel de persoane care dau impresia că ar fi neserioase. Mai bine îl evitaţi şi vă prefaceţi că nu auziţi aberaţiile pe care le spune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS