28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu aveţi parte azi de oameni deschişi la dialog sau dornici să participe la activităţile propuse de dumneavoastră. Primiţi refuzuri, amânări, comunicaţi greoi cu lumea, deci, dacă vedeţi că invitaţiile dumneavoastră nu au ecou, nu insistaţi, descurcaţi-vă singur. Ori colegii au şi ei problemele lor, de care trebuie să se ocupe, ori prezenţa dumneavoastră nu este agreată de unii. Nu au nevoie de sfaturile şi nici de prietenia dumneavoastră.

Taur

Singurătatea nu e un lucru rău şi descoperiţi că e bine, uneori, să staţi în banca dumneavoastră, să vă păstraţi intimitatea departe de ochii lumii şi să nu lăsaţi pe oricine să intervină în viaţa dumneavoastră. Ţineţi-i la distanţă pe unii, pentru că pot profita de bunăvoinţa şi înţelegerea dumneavoastră. Spaţiul personal trebuie să rămână închis unora, deci nu vă simţiţi ciudat dacă refuzaţi pe cineva atunci când nu aveţi chef de companie.

Gemeni

Ceea ce a mers prost zilele trecute începe să-şi revină de azi. E o lecţie bună de răbdare, pentru că nu v-aţi pierdut cumpătul în momentele de criză. Tot greul a trecut şi începeţi să vă recăpătaţi încrederea şi optimismul. Este bine ca, imediat după furtună, să vă luaţi un răgaz pentru a vă linişti şi pentru a ieşi de sub impactul direct al emoţiilor negative. După aceea veţi privi clar lucrurile.

Rac

Este o zi veselă, lipsită de griji, ca de vacanţă. Dacă nu sunteţi deja pe malul mării, cu o bere rece în mână, atunci faceţi-vă puţin timp pentru divertisment la finalul zilei. Adunaţi-vă prietenii, pentru că puteţi avea parte de câteva ore de distracţie maximă, chiar dacă sunteţi la mijloc de săptămână. Primiţi veşti bune, amuzante sau întâlniţi oameni tineri şi simpatici care vă fac să vă simţiţi excelent.

Leu

Sunteţi solicitat în mai multe părţi simultan şi nu ştiţi cum să vă împărţiţi, în aşa fel încât să mulţumiţi pe toată lumea. Oricât v-aţi strădui să ajungeţi în două locuri sau să fiţi cu două persoane în acelaşi interval, fiţi sigur că tot veţi supăra pe cineva, care se va simţi neglijat. Tot efortul dumneavoastră de a satisface pretenţii dintre cele mai diferite va fi în zadar, deci nu vă daţi peste cap pentru nimic.

Fecioară

Vă simţiţi blocat într-un impas din care numai cineva anume vă poate scoate. Nu aveţi curajul să apelaţi la ajutorul său, dar noroc că simte ce se petrece cu dumneavoastră şi va interveni la ţanc. Recunoştinţa dumneavoastră va fi maximă când veţi vedea că, fără să-i cereţi spriijn, vă este alături în cel mai greu moment.

Balanţă

Luaţi legătura cu foarte multă lume pe parcursul zilei şi sunteţi într-o continuă agitaţie. Nu numai numărul de persoane este mare, dar şi diversitatea de atitudini şi de mentalităţi este la fel. Va trebui să vă adaptaţi de fiecare dată la alt mod de comunicare, la alt gen de oameni cu care discutaţi, ceea ce vă va obosi, dar vă va oferi şi satisfacţii, pentru că vă stimulează dorinţa de socializare în medii aglomerate.

Scorpion

Mâine este o zi în care distracţia este la cote maxime. Alături de amicii dumnevoastră vă simţiţi excelent şi, dacă aveţi parte şi de atmosferă, şi de muzica preferată, atunci seara s-ar putea încheia cu o petrecere pe cinste. Aveţi nevoie să vă reîncărcaţi bateriile după săptămâni bune de muncă. Nu exageraţi cu băutura!

Săgetător

Ar fi bine să deschideţi bine ochii înainte de a începe proiectul la care vă gândiţi, pentru că nu este momentul cel mai potrivit pentru a lua startul. Veţi descoperi, ceva mai târziu, că aţi pornit cu stângul şi că nu v-aţi ales calea cea mai bună spre succes şi nici colaboratori de nădejde. Tocmai cel care se agită acum cel mai mult şi se bate cu pumnul în piept va fi primul care vă va dezamăgi.

Capricorn

Certurile între îndrăgostiţi sunt normale, deci nu faceţi mult caz din cauza unei banale neînţelegeri. Şi partenerul are toanele lui, deci e normal ca uneori să fie nervos şi supărăcios şi să aştepte de la dumneavoastră mai multă toleranţă. Dumneavoastră sunteţi, de data aceasta, recalcitrantul care declanşează disputele inutil şi vă iritaţi şi mai mult când vedeţi că persoanele din jur preferă să plece decât să se certe.

Vărsător

Dragostea nu este întotdeauna la cote maxime. Uneori, poate fi cât se poate de banală, dar vă puteţi bucura de aceleaşi senzaţii plăcute în doi, mergând la piaţă sau pierzând vremea în faţa televizorului. Nu aşteptaţi de la partener dovezi continue de amor, pentru că la fel de mult vă iubeşte chiar dacă tace sau dacă uită să vă şoptească azi vorbe dulci la ureche.

Peşti

Visul dumneavoastră capătă contur şi sunteţi sigur de şansele de concretizare. Apar suficiente detalii pe parcurs, care se adaugă la proiectul final şi formează o imagine de ansamblu excelentă, ce vă inspiră încredere. Găsiţi oamenii care participă şi ei la materializarea planurilor dumneavoastră, deci aveţi toate motivele să fiţi optimist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU