9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Deşi ar trebui să ajungeţi în mai multe locuri pe parcursul zilei, nu toate destinaţiile vă atrag cu adevărat. Aţi vrea să amânaţi unele deplasări, nefiind nici urgente, nici o plăcere pentru dumneavoastră. Compania în care călătoriţi este supărătoare, fiind vorba ori de străini cu care nu vă adaptaţi, ori de colegi cu care nu comunicaţi uşor.

 Taur
Munca dumneavoastră a ajuns într-un impas, pentru că nu aveţi mijloacele necesare de a continua ce aţi început. Poate fi un răgaz bun, în care vă permiteţi ori să vă mai odihniţi, ori să mai recapitulaţi o dată etapele parcurse. Azi nu resimţiţi nici un progres la locul de muncă, de parcă bateţi pasul pe loc.

 Gemeni
Depăşiţi cu brio un impas în activităţile profesionale şi sunteţi foarte mândru de cum le-aţi rezolvat pe toate. Vă puneţi toată ambiţia în joc şi nu vă lăsaţi până nu ajungeţi acolo unde vă doriţi. Veţi primi laude sincere pentru felul cum v-aţi descurcat, iar performanţele dumneavoastră ar putea ajunge şi la urechile superiorilor.

 Rac
Se încheie un capitol din viaţa sentimentală: o relaţie, o stare tensionată în cuplu, o perioadă de probă, deci a sosit timpul să luaţi o decizie nouă. Pare să fie o hotărâre cam drastică, în care puneţi capăt unei situaţii în legătură cu partenerul de suflet, dar care are rolul de a linişti spiritele după o perioadă agitată.

 Leu
Staţi mai mult în compania unor persoane mature, cu multă experienţă de viaţă sau specialişti într-un domeniu din care încă aveţi de învăţat. Lecţiile pe care vi le oferă vă vor fi de ajutor, deci trebuie să acceptaţi că nu le ştiţi chiar pe toate, ci există oameni inteligenţi, de la care mai aveţi lucruri interesante de aflat.

 Fecioară
Viaţa de cuplu este dinamică, plină de viaţă. Partenerul este cel mai activ, ia decizii benefice pentru amândoi şi face o propunere interesantă, pe care întreaga familie o va accepta imediat. Aveţi şansa de a întâlni pe cineva nou cu care aţi putea înfiripa o idilă.

 Balanţă
 Munca de echipă este constructivă, găsiţi tovarăşii cei mai potriviţi pentru a lucra împreună. Nimeni nu se erijează în rolul de lider şi tocmai pentru că există egalitate şi bună comunicare ajungeţi uşor la rezultatele dorite. Aveţi alături oamenii cu care puteţi ajunge la succes fără prea multe eforturi.

Scorpion
Lucrurile par să revină la normal la serviciu sau în bugetul personal, printr-o iniţiativă salvatoare. Totul e să aveţi curajul să luaţi taurul de coarne şi să ieşiţi din starea de pasivitate în care vă aflaţi.

 Săgetător
Discutaţi cu persoana iubită cu cărţile pe masă, cu argumente clare, explicaţii raţionale, răspunsuri la întrebări şi dileme, toate menite să aducă puţină lumină în problemele care vă frământă pe amândoi. Deciziile pe care le luaţi acum în cuplu sunt benefice, deci staţi de vorbă deschis şi sincer, la masa tratativelor, pentru a găsi soluţiile cele mai bune.

 Capricorn
Se anunţă schimbări promiţătoare în plan financiar, ca şi cum v-aţi pregăti pentru o mare investiţie, pentru a cumpăra ceva scump, poate în rate pe câţiva ani, şi nu vreţi să faceţi vreo greşeală. Analizaţi toate condiţiile contractuale, faceţi comparaţie de preţuri, calculaţi şi puneţi totul în balanţă, ca să fiţi sigur că vă veţi descurca bine cu banii de acum încolo.

Vărsător
Oricât v-aţi strădui să terminaţi o sarcină de serviciu, parcă nimic nu merge, ori pentru că apar alte persoane care intervin negativ în planurile dumneavoastră, ori pentru că nu aveţi alături oamenii potriviţi pentru ceea ce v-aţi propus.

 Peşti
Azi, orice cuvânt vă deranjează, chiar şi cele mai banale şi mai nevinovate remarci. Sunteţi sensibil la detalii, chiţibuşar chiar, căutaţi nod în papură şi, pentru că exageraţi cu atenţia la mărunţişuri fără importanţă, e şi normal să găsiţi până la urmă ceva care să nu vă convină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU