17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

 Berbec
Poate că nu sunteţi foarte rapid la începutul săptămânii, dar progresaţi treptat. Complimentele sincere sunt mult mai apreciate decât linguşirea. Marţi şi miercuri, sunteţi mult mai rapid în gândire şi în vorbire. Interacţiunile pot merge în două direcţii: flirt ori argumentative sau pot fi amândouă. Obligaţiile vă ocupă tot timpul liber de vineri şi în week-end, dar duminică este posibilă o întâlnire romantică!

 Taur
Sunteţi în forţă mai mult decât de obicei la începutul săptămânii. Acceptaţi cu uşurinţă o provocare la serviciu, iar dacă aveţi o idee romantică, puneţi-o în practică – are un efect minunat. Marţi şi miercuri, determinarea şi puterea dumneavoastră de decizie pot scădea, aşa că luaţi o pauză. O petrecere sau un desert servit cu cineva drag sunt câteva modalităţi de distracţie vineri şi în week-end; se pot crea legături puternice. Duminică, daţi-i cuiva posibilitatea să vă spună ce gândeşte.

 Gemeni
La începutul săptămânii găsiţi o cale sensibilă de a rezolva o potenţială problemă emoţională. Nu trebuie să se transforme într-o dramă, de aceea vă stabiliţi lucruri mult mai importante marţi şi miercuri. Relaţiile la serviciu, prieteniile şi conexiunile romantice merg de minune. Vineri şi în week-end este timpul să vă reconsideraţi viaţa.
Care sunt priorităţile dumneavoastră? Duminică puneţi în practică toate ideeile care vă vin în minte.

 Rac
Dacă aveţi o prezentare la serviciu, veţi fi foarte apreciat.
Dacă nu aveţi nimic programat, fixaţi ceva şi profitaţi de acest avantaj pe care vi-l oferă astrele! Marţi şi miercuri, aveţi parte de foarte multe lucruri mărunte care vă ocupă timpul. Vineri şi în week-end vă confruntaţi cu tot felul de emoţii. Ascultaţi-vă inima; nu vă va înşela.

 Leu

Sunteţi gata să spuneţi lucrurilor pe nume la începutul săptămânii, dar nu trebuie să vă precipitaţi. Sentimentele dumneavoastră sunt foarte schimbătoare. Marţi şi miercuri, prietenii vă apreciază foarte mult. Sunteţi amuzant şi îi ajutaţi cu sfaturi foarte bune. Raţiunea vă dictează ce să faceţi vineri şi în week-end, dar pasiunea dumneavoastră adevarată este diferită. Duminică sunteţi plin de energie.

 Fecioară
Vă îndreptaţi spre obţinerea unui succes şi aveţi idei valoroase în minte, la începutul săptămânii. Alegeţi-vă calea şi fiţi încrezător – nu aveţi cum să pierdeţi. Marţi şi miercuri, ce dumneavoastră vi se pare o comunicare vioaie poate fi interpretată greşit de cei din jur.
Transmiteţi mesajul dumneavoastră cu umor sau cu o întrebare care să arate interesul dumneavoastră. Fie că este vorba de o întâlnire, o petrecere sau un joc, lucrurile merg de minune vineri şi în week-end. Plănuiţi-vă ceva timp pentru a vă relaxa duminică.

 Balanţă
Dacă sunteţi blocat într-o situaţie neplăcută la începutul săptămânii, folosiţi diplomaţia. Să reuniţi oamenii este unul dintre punctele dumneavoastră forte. Marţi şi miercuri pot fi zile ocupate: cu cât vă străduiţi să le duceţi la bun sfârşit cu succes – în timp ce aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră bineînţeles – cu atât veţi fi mai fericit. Încercaţi ceva total diferit. Vineri şi în week-end nu vă aşteptaţi ca lucrurile să meargă conform planului. Duminică este o zi excelentă pentru relaţii de toate felurile.

 Scorpion
Dacă vă axaţi pe lucruri materiale sau vă puneţi speranţele într-o persoană anume, ar trebui să vă mai gândiţi la începutul săptămânii. Este important să vă menţineţi valorile, incluzând independenţa şi atenţia.
Marţi şi miercuri, nu este indicat nici să daţi bani cu împrumut, nici să vă împrumutaţi – este necesar să evitaţi relaţiile financiare cu ceilalţi. Vineri şi în week-end sunteţi sensibil şi treceţi prin foarte multe stări emoţionale. Este un moment ideal pentru a lega o relaţie. Plănuiţi ceva cu adevărat relaxant duminică.
 
 Săgetător
Gândindu-vă să realizaţi ceva măreţ prin lucruri mărunte poate fi obositor la începutul săptămânii, aşa că plănuiţi o pauză. Marţi şi miercuri implicaţi-vă în anumite situaţii – puteţi să le schimbaţi în direcţii pozitive. Vineri sau în week-end, dacă nu aveţi acelaşi punct de vedere cu cineva nu vă pronunţaţi – analizaţi mai mult punctul lui de vedere. Pentru duminică, plănuiţi o excursie.

 Capricorn
Lăsaţi acea sclipire din ochi să strălucească la începutul săptămânii! Cu energia primită de la astre reuşiţi să rezolvaţi o mulţime de lucruri. Marţi şi miercuri fiţi atent la o eventuală problemă! Analizaţi-o cu atenţie înainte de a alege calea de rezolvare. Vineri şi în week-end relaţiile cu ceilalţi sunt tensionate. Spuneţi direct care este problema şi fiţi gata pentru o schimbare într-un mod pozitiv.
 
 Vărsător
Sunteţi prea plictisit? La începutul săptămânii este momentul să vă dezvoltaţi un nou hobby, să întâlniţi o persoană nouă sau să începeţi o carte nouă. Bonus: veţi descoperi ceva nou şi despre dumneavoastră. Marţi şi miercuri viaţa şi o potenţială dragoste sunt mult mai pasionale! Vineri sau în week-end o anumită situaţie poate fi frustrantă. Găsiţi o cale concretă de urmat chiar dacă este în direcţie opusă. Duminică sunteţi gata de plecare.

 Peşti
Dacă vă gândiţi la o persoană specială, lăsaţi-o să afle exact ce gândiţi. Dacă sunteţi singur, ieşiţi la cumpărături şi nu ezitaţi să fiţi primul care face pasul! Marţi şi miercuri este timpul să vă stabiliţi priorităţile, fie că este vorba de dragoste, serviciu sau altceva. Vineri şi în week-end sunteţi vesel şi încărcat cu energie pozitivă. Dacă are loc o petrecere sunteţi primul(a) pe listă! Duminică odihniţi-vă pentru o nouă săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS