10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Burger de 55 de kilograme


Bucatarii unui restaurant din statul american Pennsylvania pretind ca au produs cel mai mare hamburger din lume si ca oricine doreste il poate comanda. Dupa cum informeaza
site-ul wgal.com, burgerul gigant de aproape 55 de kilograme contine o megachiftea de 36 de kilograme, o chifla de 13 kilograme, 12 rosii si 160 de felii de cascaval si fiecare burger de acest fel este „condimentat“ si cu câte o jumatate de kilogram de salata, ketchup, mustar si maioneza, dar si cu cinci cepe. Pretul din meniu al acestui hamburger este de 379 de dolari. Proprietarul restaurantului Clearfield, Denny Leigey, spune ca burgerul gigant a „aparut“ in urma unei competitii cu alt restaurant.


Ardei iuti pentru Cartea Recordurilor


O indianca face tot posibilul sa intre in Cartea Recordurilor mâncând o cantitate uriasa din cel mai iute ardei din lume. Dupa cum informeaza Libero.it, Anandita Dutta Tamuly, de 26 de ani, si-a propus sa mânânce cât mai mult ardei iute Bhut Jolokia, odata numit si „ardeiul-fantoma“, cunoscut drept cea mai iute mirodenie din lume, pentru a dobori recordul detinut de sud-africana Anita Crafford. Anandita Dutta Tamuly este convinsa ca va stabili un nou record mondial: „Am facut deja istorie la o televiziune indiana, când am mestecat 60 de ardei in doar doua minute. Sunt mai mult decât sigura ca voi bate recordul“.


La 99 de ani iubeste ca la 30


Arhitectul brazilian Oscar Niemeyer, de 99 de ani, a afirmat ca se simte ca la 30 de ani si face dragoste in fiecare zi. Potrivit site-ului 7sur7.be, brazilianul este cuprins câteodata de tristete si nostalgie, dar isi pastreaza gândirea pozitiva si cu ajutorul bunei dispozitii reuseste sa depaseasca aceste stari. „Nu ma gândesc decât la femei si ma bucur de un apetit sexual ca la 30 de ani“, a declarat Niemeyer, care este casatorit cu secretara sa cu aproape 40 de ani mai tânara. Nici când vine vorba despre activitatea profesionala, brazilianul nu se plictiseste. In urma cu câteva luni, acesta a inaugurat un muzeu si o biblioteca in Brazilia si, la cererea presedintelui venezuelean, arhitectul va proiecta un monument in memoria eroului Simon Bolivar. In 2004, brazilianul a ramas vaduv, dupa un mariaj de 76 de ani. Oscar Niemeyer este autorul a peste 600 de proiecte arhitecturale din intreaga lume in cei 70 de ani de cariera.


Steffi Graf – cea mai iubita mama din Germania


Fosta jucatoare de tenis Steffi Graf este cea mai iubita mama din Germania, fiind un exemplu pentru conationalele sale. Potrivit unui sondaj realizat de Euro-Rscg din Duesseldorf, actuala sotie a lui Andre Agassi este admirata de 72 la suta dintre cele 1.071 de mame intervievate, ea fiind urmata in clasament de Heidi Klum, cu 52,3 dintre voturi, si de prezentatoarea Eva Hermann, cu 14,5.


Victoria Beckham – pe micul ecran pentru zece milioane de dolari


Dornica sa isi faca rapid un rost in Statele Unite, Victoria Beckham a acceptat sa apara pe micul ecran pentru o suma record. Fosta Posh Spice a acceptat pentru suma de zece milioane de dolari sa realizeze o emisiune tv, pentru postul NBC.


Contractul a fost intermediat de Simon Fuller, fostul manager al trupei Spice Girls, acesta marturisind ca reprezentantii canalului au fost sedusi de „simtul deosebit al umorului“ al doamnei Beckham, care este „o femeie amuzanta si care isi va demonstra talentul in aceasta emisiune“. Potrivit declaratiilor lui Fuller, fosta Spice Girls va realiza o serie de emisiuni cu camera ascunsa prin toata America. Ea va fi secondata de sotul sau, David Bechkam, care a semnat recent un contract cu un club american de fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS