9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti succes la serviciu, insa nu va satisface pe deplin. Astazi v-ati putea rezolva si o problema de sanatate. Diseara incercati sa va relaxati pentru ca mâine urmeaza o zi plina de peripetii.


Taur


Anticipati anumite lucruri din comportamentul celorlalti. Un prieten este pe cale sa va afle anumite secrete, dar va dati seama la timp, suficient de repede cât sa puteti schimba subiectul. Nu este cazul sa le spuneti celorlalti ce aveti de gând.


Gemeni


Va preocupa relatia cu cei de acasa, care in ultimul timp au fost mai rezervati cu dumneavoastra. Ar fi cazul sa convocati un consiliu de familie in care sa dezbateti problemele, in nici un caz sa nu amânati problema.


Rac


Veti asista la o reuniune de familie in cadrul careia se dezbat lucruri importante. Ati putea afla ca si ceilalti se gândesc sa faca o schimbare, poate chiar de casa, lucru care nu va este tocmai pe plac.


Leu


Veti purta o discutie aprinsa cu un coleg de la serviciu care va face probleme. Un prieten va va da apa la moara prin dezvaluirea unui subiect incitant. Atributiile profesionale va vor distrage atentia de la alte bârfe.


Fecioara


Chiar daca starea dumneavoastra sufleteasca este neschimbata, spre amiaza s-ar putea sa nu va mai recunoasteti. Vestea unei reusite va revigoreaza in cel mai scurt timp. Partenerul vrea sa va ajute, astfel ca ati putea profita de acest lucru pentru a va mai usura munca.


Balanta


Veti afla ca schimbarea de care va temeati atât de mult la serviciu nu va avea loc. Cât despre discutiile de care va temeati ca vor avea loc acasa, nici vorba. Toate sunt bune si este cazul sa stati linistit, tensiunea pe care o simtiti v-ar putea provoca probleme de sanatate.


Scorpion


Un prieten care este strâmtorat va cere un imprumut. Trebuie sa fiti foarte atent la cum cheltuiti banii pentru ca nevoile casnice sunt mari. Ar fi cazul sa verificati daca aceia carora le-ati acordat increderea merita intr-adevar sprijinul dumneavoastra.


Sagetator


Chiar daca nu duceti lipsa de nimic, problemele financiare va preocupa mai mult decât ar trebui. Din cauza ritmului in care munciti riscati sa neglijati pe cineva care tine la dumneavoastra si ati putea atrage reprosuri. Faceti-va timp, daca nu pentru dumneavoastra, macar pentru cei dragi.


Capricorn


Munciti prea mult pentru cât sunteti platit si asta va pune pe gânduri. S-ar putea sa va doriti o schimbare a locului de munca si incepeti deja sa va interesati. Amânarile sunt atributul acestei zile, astfel ca veti fi nevoit sa amânati decizia pentru alta zi.


Varsator


Veti incepe sa lucrati la un proiect care v-ar putea imbunatati statutul financiar. Va simtiti insa impiedicat de cineva care incearca sa va puna bete in roate. Veti reusi sa semnati un act care va garanteaza anumite beneficii.


Pesti


Daca ati facut o greseala in dragoste, este bine sa o indreptati in cel mai scurt timp cu putinta. Unul dintre parinti v-ar putea reprosa ca nu va faceti suficient timp si pentru familie sau ca tratati problemele casnice cu prea multa superficialitate. Diplomatia este cuvântul- cheie al acestei zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS