11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


A sosit momentul unei confruntari cu concurenti puternici. Poate ati amânat mult acest moment, dar nu puteati evita la nesfârsit disputa, ca atare trebuie sa va inarmati cu mai mult curaj pentru a ataca.


Taur


Va este gândul la o anumita persoana care v-a cucerit inima. Poate asteptati un semn de viata, de atentie, de interes din partea sa, pentru ca nu prea aveti curajul sa faceti un pas in intâmpinarea unei posibile intâlniri.


Gemeni


Relatia sentimentala a ajuns intr-un impas in care nu trebuie sa lasati lucrurile sa zaca, ci dimpotriva, sa luati o decizie pentru a-i da un impuls, pentru a schimba ceva.


Rac


Nu reusiti sa va exprimati sentimentele ori din cauza timiditatii, ori a unor stari apasatoare in cuplu.


Leu


Incepeti saptamâna cu un puternic sentiment de indiferenta si pasivitate in fata provocarilor. Ati dori sa le preia altii in locul dumneavoastra sau macar, daca tot le duceti in spate, sa fiti un fel de coordonator care ia deciziile cele mai importante.


Fecioara


Planurile in care sunteti implicat alaturi de un grup mai numeros de persoane merg anevoios, iar piedicile care tot apar sunt un semnal de avertizare ca ar trebui sa schimbati ceva, ca nu e buna calea pe care mergeti.


Balanta


Atmosfera din familie se agita ori din cauza unor conflicte declansate de copii sau de cei mai tineri, ori din cauza unor dispute conjugale.


Scorpion


Sunteti important la locul de munca, jucati un rol central si de deciziile si actiunile dv. depind mai multe persoane. Va place aceasta postura de lider, pentru ca aveti sansa de a va pune in lumina inteligenta.


Sagetator


Asteptarea devine frustranta, pentru ca va simtiti blocat intr-un punct mort din care nu mai gasiti o iesire.


Capricorn


Avântul va este taiat de o surpriza neplacuta sau de o piedica. Nu este momentul sa incepeti ceva, deci ar trebui sa tineti cont de obstacolele si amânarile care va tot tin pe loc, pentru ca sunt un avertisment ca nu porniti cu dreptul.


 


Varsator


Relatia de cuplu merge excelent, primiti atentia de care aveti nevoie din partea celuilalt, care ia forma unor frumoase declaratii de dragoste, cadouri, mesaje de afectiune, ce nu pot genera decât o stare de fericire profunda.


Pesti


Nu stati prea bine ori cu banii, ori cu sanatatea, iar aceste insatisfactii se resimt in plan afectiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS