17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlexandra Maria Lara - din nou singura

Alexandra Maria Lara – din nou singura

Alexandra Maria Lara, actrita de origine româna care a cucerit Germania, este din nou singura.


Dupa ce a cucerit publicul german cu frumusetea si simplitatea sa, Alexandra Maria Lara, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului in patria lui Goethe, traverseaza una dintre cele mai dificile perioade ale vietii sale. Dupa o relatie de noua ani cu omul de afaceri Florian Unger, cei doi au decis sa isi spuna adio. Vestea despartirii a surprins pe toata lumea, ea fiind data publicitatii printr-un comunicat de presa scurt si la obiect.


„Dorim sa va informam in legatura cu urmatoarea situatie. Alexandra Maria Lara si Florian Unger s-au despartit acum o jumatate de an“, a anuntat purtatorul de cuvânt al actritei. Vestea i-a socat pe fanii vedetei, mai ales ca in urma cu un an cei doi amorezi pareau mai indragostiti ca niciodata. In plus, ei trebuia sa se casatoreasca in toamna anului trecut, insa, din cauza programului incarcat al actritei, nunta a fost amânata. Pe atunci, purtatorul de cuvânt al Alexandrei spunea: „Nunta a fost doar amânata, nu anulata. Alexandra se va casatori nu peste mult timp“.


O iubire ca in filme


Când s-au cunoscut, actrita avea doar 19 ani. Atunci s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste care, pentru multi, avea sanse foarte mari sa se finalizeze cu o casatorie. Acum toata lumea se intreaba de ce aceasta iubire, aparent atât de solida, s-a destramat. Exista voci care sustin ca de vina ar fi fost succesul Alexandrei, care nu era privit cu ochi buni de Florian. Altii insa spun ca de vina a fost gelozia exagerata a actritei. De altfel, nu cu mult timp in urma, intr-un interviu acordat presei germane, Lara marturisea: „Este cumplit. La nivel rational stiu ca gelozia mea este nefondata. Insa pur si simplu nu pot sa controlez acest sentiment. Brusc mi se pune pata si nu mai pot sa fac nimic sa ma opresc“. Tabloidul german BZ a lansat de curând alta ipoteza cu privire la aceasta despartire. Potrivit sursei mentionate, principalul responsabil ar fi un actor britanic, alaturi de care Maria Lara joaca in pelicula „The Company“. In acest film, vedeta joaca rolul unei dansatoare est-germane care se indragosteste de un agent CIA.


Alexandra Maria Lara – o stea in ascensiune


Maria Lara a plecat din România la patru ani, impreuna cu parintii.


Doisprezece ani mai târziu, inainte de terminarea scolii de actorie inceputa in 1997, a avut sansa sa joace rolul principal in serialul „Mensch, Pia!“ (ZDF).


Evenimentele artistice, contractele, primele succese au invadat viata tinerei. Una dintre cele mai mari „provocari“ din cariera actritei a fost interpretarea rolului secretarei lui Hitler in filmul „Der Untergang“, nominalizat in 2005 la Oscar.


De-a lungul timpului, Lara a evoluat alaturi de actori de renume precum John Malkovich, Isabella Rossellini si Gerard Depardieu in „Napoleon“ sau Keira Knightley, Hans Matheson sau Sam Neil, pe care i-a avut colegi in „Doctor Zhivago“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS