25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDonald Trump isi doreste ca ginere un tip atletic

Donald Trump isi doreste ca ginere un tip atletic

Ivanka Trump, una dintre mostenitoarele cele mai bogate si mai faimoase din lume, potrivit statisticilor realizate de revista Forbes, a vorbit despre relatia cu tatal sau, cunoscutul magnat american Donald Trump.


Pe lânga faptul ca este femeie de afaceri, in ciuda vârstei de doar 24 de ani, Ivanka este dotata si cu o frumusete stralucitoare, ea fiind prezenta in calitate de model la câteva prezentari ale unor renumiti creatori de moda. Frumoasa mostenitoare a declarat recent ca stie foarte bine ce fel de baiat isi doreste tatal sau pentru ea, insa a dezvaluit ca incearca sa nu se ghideze dupa preferintele acestuia.


„Ii plac barbatii atletici pentru ca el insusi si-a dorit sa fie sportiv. Are un anumit tip de baiat in minte, insa, atunci când incepe sa-mi vorbeasca, incerc sa nu-l ascult“, a spus Ivanka. De asemenea, ea a precizat ca prefera sa astepte cât mai mult timp inainte de a-i prezenta tatalui sau pe cineva, având in vedere reputatia de „om dur“ atribuita acestuia, cu toate ca ea a oferit asigurari ca tatal sau este diferit de felul in care pare la televizor.


„Este un om disponibil si este pacat ca, inainte de o sedinta la care participa, oamenii incep sa se agite. Nu cred ca este diferit de alti tati. Este protector si sunt sigura ca exista parinti mai rai decât el. Nu a lovit pe nici unul dintre barbatii cu care am iesit… Cel putin din câte stiu eu…“, a spus Ivanka. Ea a vorbit si despre preferintele sale in materie de barbati.


„Imi place Joaquin Phoenix. Mi se pare cu adevarat sexy. Nu-mi plac barbatii care au o frumusete traditionala. Nu-l detest pe Christian Bale, insa cred ca este un fel de Adonis“, a spus mostenitoarea.


Vorbind despre viata ei particulara, Ivanka a dezvaluit ca-i place sa se simta bine alaturi de prietenii sai. „Imi place sa ma distrez cu amicii, sa ies seara cu ei. Nu o sa ma vedeti niciodata dansând pe mese“, a spus Ivanka.


Fiind intrebata daca tatal sau i-a dat in mod direct sfaturi legate de dragoste, Ivanka a negat. „Nu, nu mi-a dat sfaturi in mod direct. Eu am incercat sa-i dau, insa nu m-a ascultat“, a dezvaluit fiica magnatului american. Un lucru este cert: Donald Trump isi doreste pentru fiica sa un tip atletic si nicidecum proprietarul unei firmei faimoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS