7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Diete de vedete

O femeie este in stare de multe pentru a pierde câteva kilograme sau pentru a se mentine in forma. Nu de putine ori se intâmpla sa ne gândim la modul in care procedeaza cele mai frumoase femei din lume pentru a arata mereu bine.


Cântareata Mariah Carey a dezvaluit recent ca pentru a combate imbatrânirea manânca numai hrana violet. „Mâncarea de culoare violet este cea mai buna arma a naturii pentru a combate imbatrânirea pentru ca este foarte bogata in vitamine“, a declarat recent Mariah intr-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun. Din câte se pare, aceste alimente, cu un continut bogat in antioxidanti, sunt benefice pentru piele, conferindu-i un aspect tânar. In urma cu câtiva ani, Mariah nu avea nici o restrictie la mâncare, insa, pentru a pierde ceva kilograme, artista a devenit o mare fana a dietei Zone.


„Stiu ca suna ciudat, insa aceste alimente sunt mana cereasca pentru sanatate. Exista un proverb care spune ca o pruna pe zi te scuteste de un drum la chirurgul estetician“, a povestit un apropiat al vedetei. In Statele Unite ale Americii, dieta Zone este una dintre cele mai la moda, numeroase vedete, precum Jennifer Aniston, Courtney Love, Arnold Schwarzenegger, Sandra Bullock, Madonna sau Elle MacPherson, optând pentru stilul alimentar pe care il propune aceasta.


Britney a renuntat la gratar


Britney Spears, chiar daca silueta sa a avut ceva de suferit in urma primei sarcini, iar acum faptul ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil face ca ea sa nu mai poata fi inclusa, cel putin pentru moment, in categoria artistelor cu un fizic de invidiat, este o mare amatoare a preparatelor pe care le gateste mama sa. Despre obisnuintele ei alimentare a vorbit antrenorul personal al vedetei, Bobby Strom. „Adora mâncarea gatita de mama sa care este bogata in carbohidrati si mai ales in calorii. Aceasta a facut-o sa renunte la gratar si sa consume alimente bogate in proteine, in special in timpul turneelor. Trebuie sa consume carbohidrati, orez si pâine integrala“, a spus Storm.


J. Lo manânca orice


Christina Aguilera urmeaza o dieta bazata pe indicele glicemic, ce a fost inventata de antrenorul sau personal, Michel Montignac. Dieta permite consumul dupa bunul plac al proteinelor si al lipidelor, insa limiteaza consumul de glucide, de fructe si de paste. In cazul acestei diete trebuie evitate zaharurile, cartofii, morcovii, pepenele, mierea, ananasul, pizza, inghetata, biscuitii si orezul.


Jennifer Lopez a declarat intr-un interviu ca nu se abtine de la mâncare, insa incearca sa nu exagereze. „Manânc orice, dar cu moderatie. Probabil sunt o norocoasa, insa cred intr-o dieta echilibrata. Câte putin din toate si, daca este sanatos, propriul corp te face sa-ti dai seama de ce are nevoie. Cred ca mai important este ca eu nu beau niciodata, nu fumez si nu consum droguri“, a spus Jennifer.


Anne Nicole Smith, fosta vedeta Playboy, a avut pentru o perioada probleme cu kilogramele, insa in scurt timp si-a recapatat silueta. Ea a declarat ca nu urmeaza o dieta specifica, ci manânca ceea ce ii place cel mai mult: unt de arahide, sandvisuri cu maioneza si cartofi prajiti.


Victoria Beckham, fosta componenta a formatiei Spice Girls, actuala sotie a mijlocasului englez David Beckham, are si ea un mic secret prin care a reusit sa ramâna in forma in ciuda celor trei sarcini. Ea a declarat ca manânca doar verdeturi, sushi si ananas.


Jessica Alba tine dieta si face sport


Kirstie Alley a reusit sa slabeasca in câteva luni 25 de kilograme, urmând programul nutritionistului Jenny Craig. La micul dejun, Kirstie manânca un baton dietetic de caise, apoi, dupa câteva ore, un mar si un kiwi, la prânz broccoli, brânza si cartofi, la cina sunca si inainte de a se duce la culcare câtiva biscuiti si fructe.


Jessica Alba a dezvaluit ca pentru a-si mentine silueta a fost nevoita sa isi gateasca de la 12 ani. „In familia mea, toti sunt supraponderali. Eu vreau sa fiu sanatoasa si din aceasta cauza am inceput sa-mi gatesc de la 12 ani. La micul dejun manânc o omleta din albus de ou si un fruct sau brânza. La prânz manânc salata, iar la cina verdeturi sau peste. Pe parcursul zilei consum fructe uscate, ciocolata si iaurt de capsuni. Nu manânc pâine si fac foarte mult sport“, a spus vedeta filmului „Sin City“.


Avril Lavigne s-a indreptat incet, incet catre dieta vegetariana. „La inceput mâncam total aiurea: multe zaharuri, carbohidrati si produse de fast-food. Aceasta alimentatie ma facea nervoasa si irascibila. Am fost la un nutritionist, iar acum ma simt mult mai bine si plina de energie. 90 la suta din dieta mea este vegetariana“, a declarat cântareata canadiana intr-un interviu acordat recent in care a subliniat de asemenea ca ii place foarte mult sa gateasca si ca este innebunita dupa bucataria italiana.


Demi Moore ia zilnic capsule de ceai verde


Jessica Simpson, pentru a reusi sa intre in pantalonii personajului Daisy din filmul „Hazzard“, a apelat la ajutorul antrenorului Mike Alexander. „Am mâncat cu ea timp de trei luni, cât au durat filmarile. Avea voie pui la gratar, somon, broccoli si sparanghel. Evita pâinea si zaharurile si refuza toate dulciurile ce ii erau oferite“, a povestit Mike.


Manuela Arcuri, pentru a avea un fizic perfect, manânca zilnic la micul dejun un iaurt. „Este bogat in calciu si imi ajuta metabolismul sa lupte impotriva grasimilor“, a spus topmodelul italian.


Demi Moore are si ea un secret pentru a se mentine mereu in forma: doua capsule de extract de ceai verde pe zi. „Reprezinta un adevarat bombardament de antioxidanti. Aceste pastile ma fac sa fiu activa si sa incetinesc procesul de imbatrânire“, a spus cunoscuta actrita americana. In plus, ea este adepta unui regim bazat pe cruditati.


Charlize Theron are de multe ori tendinta de a ceda in fata tentatiei de a mânca de toate. Tinând cont de sfatul nutritionistului sau, actrita incearca sa stea cât mai departe de mâncarurile ce contin zaharuri si lipide si se straduieste sa consume cât mai multe produse in stare cruda.


Alessia Marcuzzi este o mare amatoare de peste, in special ton si sardine. Cunoscuta prezentatoare si actrita italiana asociaza proteinele pe care le contine pestele cu vitamina B, care ii da energia fizica si psihica de care are nevoie.


Liz Hurley este o mare amatoare de ceapa rosie. Putini si-ar fi inchipuit ca actrita nu rateaza nici o ocazie in care poate consuma aceasta leguma. Ea a descoperit ca ceapa rosie are proprietati diuretice si obisnuieste sa-si faca „unt de ceapa“.


Uma Thurman manânca o jumatate de avocado la micul dejun. Din dieta ei nu lipsesc legumele, apa si ceaiurile si nu manânca niciodata in graba. Cu 450 de grame de potasiu pe zi (jumatate din consumul zilnic al unei femei), ea reuseste sa indeparteze toate toxinele din organism si sa ramâna pe buna dreptate una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS