19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVa imbracati la jumatate de pret

Va imbracati la jumatate de pret

Nu ratati sansa de a va procura haine in perioada reducerilor. Pe 1 august a inceput campania de reduceri pentru articolele vestimentare de vara. Aceasta aduce promotii si reduceri de 50% la preturile afisate pâna acum in magazinele din Banie.


Magazinele craiovene ne atrag in aceasta perioada cu superofertele care nu pot fi refuzate de nici o persoana atunci când se afla la cumparaturi. Unele produse ajung chiar la jumatate de pret. Clientii se arata bucurosi de aceste reduceri, care se vor practica legal in perioada 1 august – 31 octombrie. Imediat ce au aparut afisele care anunta ieftiniri serioase, clientii au dat navala in magazine. Bluze, rochii, tricouri, camasi si pantaloni de vara sunt probate si achizitionate de catre cei care au pornit maratonul cumparaturilor. Nici un articol vestimentar pentru sezonul estival, fie ca este pentru barbati ori pentru dame, nu a scapat de reduceri. Astfel, pentru un tricou care costa intre 40 si 90 RON acum nu trebuie sa scoateti din portofel decât aproximativ 29,9 RON. Rochiile de vara care pâna mai ieri costau aproximativ 55 RON se gasesc acum la numai 30 RON. Nici la rochiile mai scumpe preturile nu au ramas nemodificate, cele care aveau preturi cuprinse intre 90 si 120 RON vânzându-se acum la 60 – 70 RON, iar rochiile tip camasa de la 60 RON se achizitioneaza acum cu jumatate de pret.


Daca doriti sa va cumparati o pereche de blugi de firma, acum este cea mai buna ocazie. Pretul unei perechi dintre cele mai scumpe s-a redus la 75 de la 120 RON. In magazine se gasesc si blugi mult mai ieftini, intrucât cei care se gaseau la pretul de 45 RON acum sunt numai 21 RON. Dar nu numai blugii au „suferit“ reduceri mari. Pantalonii trei sferturi costa acum doar 29,9 RON.


Reduceri de pâna la 50%


Desi sezonul strandurilor si al vacantelor la mare este in plina desfasurare, costumelor de baie le-a scazut pretul cu aproximativ 50%, de la 140 RON pentru cele de firma la 70 RON.


Barbatii pot cumpara acum doar cu 500 RON costumele care au costat aproximativ 1.000 RON, iar doamnele pot gasi in magazine doar cu 29 RON camasile si topurile care depaseau 59 RON.


„Inca din primele zile de reduceri, magazinul a fost aglomerat si am inregistrat vânzari importante la articolele la care s-au aplicat reducerile“, a declarat Mihai Nicula, patron al unui magazin de articole vestimentare pentru vara.


De regula, reducerile magazinelor din Banie pornesc de la 10% si cu greu ajung sa depaseasca 60%. Aceasta politica a reducerilor este vazuta cu ochi buni nu numai de clientii magazinelor, ci si de afaceristi si, mai ales, de companiile multinationale care stiu foarte bine ce inseamna o lichidare de stoc. Aceasta campanie se lanseaza in Occident pe la mijlocul sezonului, in vreme ce la noi reducerile isi fac aparitia abia la final de sezon. Chiar si asa, românii profita de aceste lichidari de stoc si se asigura pentru sezonul urmator cu cele necesare.


Doua sezoane de reduceri


Exista doar doua perioade legale in care comerciantii pot scapa de marfa demodata, ieftinind-o: 15 ianuarie – 15 aprilie, respectiv 1 august – 31 octombrie. Lichidarile de stoc sau reducerile trebuie insotite de publicitate, potrivit legii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS