11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Avântul caracteristic va este blocat de piedici care va avertizeaza ca ar trebui sa va mai temperati energia debordanta. Graba nu este recomandabila in orice imprejurare.


Taur


Deplasarile zilei au scopul de a rezolva diverse sarcini de serviciu, deci va puteti programa delegatii sau calatorii cu scopuri profesionale. E posibil sa fiti nevoit sa plecati in locul altui coleg, ocupat cu alte probleme.


Gemeni


Un prieten din trecut ia legatura cu dumneavoastra pentru a va returna o datorie sau pentru a va transmite informatii invechite, dar pe care dumneavoastra nu le-ati aflat pâna acum. Trecutul revine in actualitate prin vesti, intâlniri si mesaje de la cunostinte.


Rac


O situatie care nu va oferea nici o iesire isi gaseste, ca din senin, raspunsul, si ceea ce mergea atât de prost devine dintr-o data o mare bucurie. Sa nu va pierdeti niciodata speranta ca lucrurile se pot rezolva de la sine.


Leu


Trebuie sa fiti mai atent la bugetul dumneavoastra, mai ales la cheltuielile mari: investitii de durata, credite, economii. Rezistati ispitei de a cheltui sumele pe care deja le aveti puse deoparte.


Fecioara


Disputele din cuplu se incing prea repede, din cauza unor diferente mari de opinii intre parteneri. Unul ar trebui totusi sa cedeze. Se pare ca barbatul va fi cel care va renunta la conflict, oricât de greu i-ar fi sa isi calce pe orgoliu.


Balanta


Pentru ca lucrurile inainteaza foarte bine intr-un anumit plan, aveti curaj sa mergeti si mai departe. Când sunteti atât de motivat si stimulat, nimic nu va poate opri avântul.


Scorpion


Dati dovada de atâta energie, incât ati reusi in orice domeniu care va solicita spirit de initiativa, ambitie si curaj. Atrageti atentia persoanei care va place si, cu ceva mai multa indrazneala, ati putea sa o cuceriti.


Sagetator


Sunteti supus unui risc destul de neplacut, dar veti putea depasi cu bine momentul critic numai printr-un control eficient al propriei energii. Daca rezistati ispitei de a nu va baga singur in gura lupului, veti reusi sa scapati din acest impas. Numai prin prudenta si detasare puteti trece cu bine acest hop.


Capricorn


Cu alta ocazie ati facut o gafa din cauza lipsei de control si de prudenta, dar ati invatat ceva din acea lectie. Astazi treceti printr-o situatie similara, dar dati dovada de precautie, astfel ca nimic riscant nu se mai poate intâmpla.


Varsator


Aveti mari indoieli cu privire la o calatorie pe care trebuie sa o faceti si evitati cât mai mult momentul plecarii. Veti gasi tot felul de scuze pentru a nu pleca la drum, pentru ca va spune ceva ca nu este momentul potrivit.


Pesti


Sunteti sensibil, orice cuvânt va raneste. Lumea va comunica greu cu dumneavoastra ori pentru ca suspectati pe toti ca au interese ascunse fata de dumneavoastra, ori pentru ca sunteti suparacios si trist. Va place sa asteptati compasiunea celor din jur, dar astazi nu veti avea parte de ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS