11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Dupa ce i-au murit 230 de oi, vrea in Cartea Recordurilor


Dupa o furtuna puternica, 230 de oi dintr-o turma de pe insula croata Istria si-au pierdut viata. In doar zece minunte, toate oile au murit. Dupa o asemenea nenorocire, ciobanul Milan Prpic spera cel putin sa intre in Cartea Recordurilor cu aceasta performanta deloc fericita. In timpul furtunii, cantitatea de precipitatii a atins 230 de litri pe metrul patrat si a cazut grindina de marimea unui ou. Pagubele aduse ciobanului se ridica la aproximativ 60.000 de euro. „S-a intâmplat asa de repede, nu am mai avut nici o sansa sa duc oile intr-un loc sigur. Jumatate din turma mea a murit“, a spus Prpic, care spera acum ca aceasta nenorocire sa ii aduca macar un loc in Cartea Recordurilor.


Inghetata cu cactusi sau cu sarpe cu clopotei


Japonezii, avizi de senzatii tari, pot degusta tot felul de sortimente de inghetata, precum inghetata cu cactus, cu limba de vita sau cu sarpe cu clopotei. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, in cadrul „Muzeului inghetatei“, care si-a deschis portile la Tokyo, pentru suma de sapte euro vizitatorii pot alege un sortiment inedit de inghetata. Gastronomii propun, de asemenea, vizitatorilor inghetata cu crevete, cu taietei chinezesti, cu vinete, cu orez sau cu cartofi. „Este cu adevarat dezgustator, insa merita sa incerci“, a spus un student de 19 ani, dupa ce tocmai isi cumparase o inghetata cu „sanma“, un peste foarte popular in Japonia, care este servit in special la gratar.


Uma Thurman s-a consolat prin munca


Dupa ce a divortat de actorul Ethan Hawke in anul 2003, Uma Thurman s-a simtit extrem de descumpanita, astfel ca s-a refugiat in munca, informeaza site-ul pipole.net. „Munca a fost cel mai bun prieten al meu. Iubitii si partenerii nu au nici o valoare. Atunci când aveam de munca ma simteam ca si cum as fi avut un nou prieten. Aveam impresia ca as contribui la ceva util. Atunci când aveam o relatie, nu am simtit niciodata o astfel de senzatie“, a declarat actrita in cadrul emisiunii lui Oprah Winfrey.


Nadia Comaneci este mamica


Fosta campioana olimpica de gimnastica, Nadia Comaneci, a nascut sâmbata dimineata un baietel. Dupa cum informeaza International Gymnast Magazine, micutul Dylan Paul a venit pe lume cu cu trei saptamini mai devreme decât s-a prevazut, intr-un spital din Oklahoma City. Dylan Paul este primul copil al cuplului Nadia Comaneci (44 de ani) si Bart Conner (48 de ani). „Suntem extrem de fericiti. Pot sa va spun ca atât Dylan, cât si Nadia se simt minunat“, a declarat fericitul tatic. Conner a marturisit ca baietelul a primit numele solistului sau favorit, Bob Dylan, si al partenerului sau de afaceri, Paul Ziert. Acesta din urma este si nasul bebelusului, alaturi de „regina sprâncenelor“, Anastasia Soare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS