14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDespartiri controversate in 2006

Despartiri controversate in 2006

Nici nu am ajuns la jumatatea anului si editorii celor mai cunoscute reviste de scandal din Statele Unite au realizat deja „Top Ten“-ul despartirilor in rândul celebritatilor de la Hollywood. Aruncând numai o privire, constatam ca multe dintre cuplurile prezente in acest clasament nu au implinit nici macar un an de la casatorie.


Paul si Heather McCartney


Fostul Beatle si fostul fotomodel Heather Milles au anuntat, recent, ca mariajul lor s-a destramat. Acest final a fost prevazut insa de „cârcotasii“ din show-bizz inca din prima zi când cei doi au spus „Da“ in fata altarului. Acestia sustin ca fosta doamna McCartney nu a vazut decât beneficiile financiare pe care le putea avea de pe urma mariajului, fapt negat in repetate rânduri de legendarul artist britanic. Oricare ar fi adevarul care se ascunde in spatele acestei povesti, cert este faptul ca fosta doamna Beatle ar putea intra in Cartea Recordurilor primind impresionanta suma de 200 de milioane de lire sterline dupa divort.


Eminem si Kim Mathers


Aceasta este a doua oara „cu ghinion“ pentru Marshall Mathers si sotia sa, Kim. Cei doi iubiti din copilarie si-au jurat credinta, pentru prima oara, in 1991, dar au divortat doi ani mai târziu. Dupa ce au decis sa mai incerce o data, fostii soti s-au recasatorit in ianuarie 2006. Dar, din pacate, mariajul acesta nu a durat decât trei luni. Cei doi au impreuna o fetita de zece ani, pe nume Hailie.


Matt Le Blanc si Melissa McKnight


Inca un star din „Prietenii tai“ cu un mariaj nefericit. In luna aprilie, dupa aproape trei ani de la casatorie, Matt Le Blanc si Melissa McKnight au depus acetele pentru divort. Un reprezentant al actorului a precizat ca despartirea a fost „de comun acord“, cei doi ramânând prieteni si parinti devotati. „Gurile rele“ de la Hollywood sustin ca de vina pentru esecul acestui mariaj este nimeni alta decât Andrea Anders, partenera lui LeBlanc in serialul „Joey“.


Lance Armstrong si Sheryl Crow


Cunoscutul ciclist si frumoasa artista rock au anuntat sfârsitul relatiei lor in luna februarie, punând astfel capat unei logodne de cinci luni si anulând pregatirile pentru nunta. Se pare ca motivul despartirii a fost acela ca cei doi au petrecut foarte putin timp impreuna, din cauza programelor extrem de incarcate.


David Hasselhoff si Pamela Bach


Hasselhoff a inaintat actele pentru divort in luna ianuarie, dupa 16 ani de casnicie. Motivul invocat a fost „incompatibilitatea“. La numai o zi diferenta, sotia sa a facut acelasi gest, citând, de asemenea, „incompatibilitatea“. Imediat dupa aceea au aparut o serie de speculatii privind violentele conjugale, Bach sustinând ca starul din „Baywatch“ ar fi agresat-o in decembrie 2005.


Chad Lowe si Hilary Swank


Aceasta despartire a fost un adevarat soc pentru fanii actritei. Mariajul celor doi a durat aproape opt ani, fiind unul dintre cele mai longevive de la Hollywood. Nici unul dintre fostii soti nu a dorit sa precizeze motivele divortului.


Gillian Anderson si Julian Ozanne


Actrita din „Dosarele X“ si cunoscutul regizor s-au despartit in aprilie, dupa o casnicie care a durat doar 16 luni. Cei doi s-au cunoscut in 2002, in timpul unui safari, logodindu-se imediat.


James Blunt si Camilla Boler


Dupa ce, initial, a negat zvonurile privind destramarea relatiei, Boler a decis, recent, sa confirme informatiile prezentate in presa internationala, potrivit carora povestea sa de dragoste cu cântaretul a luat sfârsit. Se pare ca motivul acestei despartiri este aparitia unei alte femei in viata lui Blunt. La scurt timp dupa confirmarea esecului, Boler a plecat in Spania, marturisind ca sufera de fiecare data când aude piesa „You’re Beautiful“, pe care iubitul sau i-a dedicat-o.


Ralph Fiennes si Francesca Annis


Aceasta poveste de dragoste, desi invidiata de multi, a avut un final nefericit. Francesca Annis, de 61 de ani, a fost cea care a decis sa puna capat relatiei, de aproape 11 ani, cu actorul din „Pacientul englez“. Totul s-a intâmplat in urma unor articole publicate de un cotidian britanic, potrivit caruia artistul, de 43 de ani, si-ar fi inselat partenera de viata cu o cântareata românca.


Uma Thurman si Andre Balazs


Inca de la inceputul anului, Uma Thurman nu a vorbit despre altceva decât despre perfectiunea relatiei sale cu omul de afaceri Andre Balazs. Povestea de dragoste a celor doi a inceput in 2003, la numai patru luni dupa ce actrita a divortat de Ethan Hawke. Dar imediat dupa ce Thurman a aparut la ceremonia de decernare a Premiilor Oscar neinsotita, speculatiile pe seama destramarii relatiei sale nu au incetat sa apara. In martie, zvonurile au fost confirmate. Cu toate acestea, reconcilierea nu a fost inca scoasa din carti – cei doi au fost vazuti luna trecuta pe o plaja din Insulele Caraibe, intr-o ipostaza foarte romantica.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS