7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesorii mondiale pentru iubitorii fotbalului

Accesorii mondiale pentru iubitorii fotbalului

Mult asteptatul Campionat Mondial de Fotbal din Germania incepe pe 9 iunie. Toata lumea este cuprinsa de febra fotbalului, care a facut victime printre comercianti. Acestia se intrec in fel de fel de accesorii inspirate din lumea sportului cu balonul rotund.


Asa este, de exemplu, televizorul propus de Hannspree, cu un „look“ alb-negru ce aminteste de o minge de fotbal. Desi are o diagonala a ecranului de 24,4 cm, care nu ofera poate cele mai spectaculoase imagini de pe stadion, „HANNSdribbling“ atrage insa atentia prin forma sa sferica. Iubitorii baschetului sau ai baseballului beneficiaza si ei de modele cu forma mingii folosite in sportul lor preferat. Si pentru ca orice iubitor de fotbal care se respecta nu sta in fata televizorului fara bere, Philips le ofera telecomanda universala „World Cup Party Edition“, tocmai buna pentru a va aminti la ce va uitati. Atentie insa! Cu dispozitivul oferit de Philips nu prea aveti sanse sa schimbati canalul, pentru ca telecomanda este in realitate un simplu desfacator, capabil sa deschida orice sticla de bere. Si pentru ca suporterii germani sunt siguri ca echipa gazda are sanse maxime sa câstige titlul, chiar daca ei nu vor fi pe stadion, comerciantii au venit in ajutorul lor cu un accesoriu sonor, care le poate oferi senzatia ca sunt printre norocosii din tribune. Este vorba de asa-numitul „Jubelkugel“, in traducere aproximativa „sfera bucuriei“. Dispozitivul, de forma unei mingi de fotbal, este realizat de Tchibo si este prevazut cu un modul sonor care reproduce un strigat de bucurie, demn de cel mai bun comentator sportiv: „Tor, tor, tor… das spiel ist aus! Deutschland ist weltmeister!“, in traducere „Gol, gol, gol… meciul s-a terminat! Germania este campioana mondiala!“. In plus, cu doar zece euro, orice suporter poate achizitiona de pe internet varianta in miniatura a Cupei Mondiale, pentru a simti astfel, macar pentru o clipa, ca a atins legendarul FIFA World Cup Trophy.


Fotbal intre roboti si calculatoare „fotbalistice“ pentru amatorii de hi-tech


Si daca nu doriti sa abandonati fotbalul nici macar in pauza dintre reprize, „Mr. Soccer“ va vine in ajutor. Dupa obligatoriul mers la toaleta, puteti „incinge“ un meci de fotbal intre robotei. Jocul are un mare avantaj: puteti sta asezati comod pe fotoliu si consuma bere si chipsuri si in acest tip sa va coordonati echipa prin intermediul unei telecomenzi. Daca ati amortit pe fotoliu, va propunem o partida de fotbal de masa. Jocul FIFA World Cup 2006 este disponibil pe internet, la pretul de 169 de euro. In cazul in care va aflati pe drumuri in timp ce echipa dumneavoastra de suflet disputa un meci, Toshiba si Averatec va vin in ajutor cu laptopuri, create special pentru acest eveniment. Cel propus de Toshiba este dotat cu un procesor Intel Core Duo, un hard de 80 Gb si memorie RAM de 1 Gb. De la Averatec soseste un laptop care seamana cu un teren de fotbal in miniatura, iar caracteristicile sale sunt remarcabile: procesor Intel Centrino, 512 Mb RAM si un hard de 80 Gb. In cazul in care doriti sa va dotati computerul cu un mouse „sportiv“, in ton cu Campionatul Mondial de Fotbal, atunci accesoriile propuse de Hama sunt solutia ideala pentru dumneavoastra. Gama de oferte este diversa, vedeta fiind un mouse in forma de minge de fotbal, care poate fi conectat la un computer sau laptop si care lumineaza pe intuneric. Probabil cel mai „sexy“ mouse al momentului vine de la „Pat says now“. Aici, puteti gasi mouse-uri ce amintesc de o silueta feminina, imbracata in echipamentul de joc al participantelor la Campionatul Mondial. Acum nu ramâne decât sa alegeti sa manevrati o Becky, o Roberta, o Alexa, Francesca sau o Michaela, atunci când va aflati la calculator. Pentru suporterii germani, Siemens a lansat o varianta „fotbalistica“ a modelului BenQ-Siemens S68, in culorile steagului german. Celularele nu sunt disponibile insa pe piata, modelul fiind realizat doar in 15 exemplare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS