9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAlex merge pe mâna lui Moga

Alex merge pe mâna lui Moga

A devenit cunoscut datorita participarii la concursul Star Factory, a cântat cu Ana Lesko si Anda Adam si acum este decis sa se impuna definitiv in muzica româneasca (si nu numai). Alex s-a apucat de lucru la primul sau album.


Dupa single-ul cu Ana Lesko, „Nu mai am timp“, Alex intrase intr-un con de umbra, dar a venit apoi colaborarea cu Anda Adam si piesa celor doi, „Ce ti-as face (Selecta)“, a ajuns repede un hit. Dupa ce o vara intreaga toata lumea a dansat pe ritmurile melodiei compuse de Marius Moga, succesul piesei a depasit granitele tarii si a ajuns pâna in Franta. Pentru ca tot mai multi francezi au inceput sa danseze pe melodia celor doi români, exista chiar posibilitatea ca Alex s-o insoteasca pe Anda Adam intr-un turneu in Franta. Despre colaborarea cu artista bucuresteana, olteanul a afirmat: „Ii port foarte mult respect Andei Adam, deoarece m-a ajutat enorm“. Mai mult decât atât, cei doi intentioneaza sa mai colaboreze, incurajati probabil de succesul „Selectei“, motiv pentru care noul album al lui Alex va contine si un featuring cu Anda Adam. Da, Alex s-a apucat de lucru la albumul sau de debut!


„Pentru mine, acesta este un mic pas din ceea ce ma asteapta“


„Albumul e inca in lucru, cautam single-ul care va fi cu siguranta mare hit“, a declarat increzator Alex (având in vedere ca materialul va fi produs de Marius Moga si Smiley de la Simplu, probabil ca albumul va fi unul de succes). Si pentru ca a inceput de putin timp lucrul la album (imediat dupa ce s-a intors dintr-un turneu in tara alaturi de Anda Adam), craioveanul nu poate da inca prea multe detalii despre noul sau material. A deconspirat totusi faptul ca va avea multe featuring-uri, alaturi de „prieteni buni“, precum Don Baxter, Byga de la C.I.A., Connect’R sau Smiley de la Simplu. Pe lânga voce, se pare ca Alex se pricepe sa si scrie, iar acest lucru il veti putea verifica ascultându-i noile melodii. „Majoritatea versurilor imi apartin, fiindca trebuie sa ma reprezinte. Multe piese sunt punerea pe CD a sufletului meu“, a spus acesta.


Desi este prea devreme pentru a discuta despre data lansarii, Alex a mentionat ca se asteapta ca acesta sa aiba loc „undeva prin aprilie sau mai“. Si pentru ca nu a uitat de unde a plecat, exista posibilitatea ca primul sau album sa aiba parte de o dubla lansare, una la Bucuresti si una in Craiova.


Totodata, Alex face parte din categoria cântaretilor interesati de o cariera de actor. Mai mult, chiar el a marturisit ca dorinta sa s-ar putea concretiza in curând, deoarece a primit o oferta de a juca intr-un film. „Mi-ar placea sa joc intr-un film. Sincer, cred ca m-as descurca foarte bine“, a afirmat cântaretul. Pâna atunci insa, Alex munceste cu sârg pentru a-si pune in practica visele si priveste cu incredere spre viitor. „Pentru mine acesta este un mic pas din ceea ce ma asteapta“, a declarat craioveanul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS