9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAtentie la chilipiruri!

Atentie la chilipiruri!

Daca nu dispuneti de un buget generos si nu tineti la eticheta, atunci puteti vizita unul dintre acele magazine unde produsele au preturi promotionale indiferent de perioada anului.


„De ce nu?“. Acesta este primul lucru care-ti trece prin cap când vezi vitrina unui magazin pe care scrie cu litere de-o schioapa „Produse la numai…“. Adica, de ce sa nu intri, daca toate produsele de acolo au preturi minime? In ceea ce priveste oferta, aceasta este cât se poate de diversificata. Gasiti aici de la produse cosmetice si accesorii, pâna la imbracaminte pentru adulti sau copii. Produsele sunt aranjate pe categorii, depozitate pe rafturi sau pe umerase, dar calitatea acestora lasa uneori de dorit. Puloverele de dama, indiferent de model sau culoare, costa 15 RON, dar este recomandat sa vedeti si alte oferte inainte de a achizitiona un astfel de produs.


Mult mai variata este oferta pantalonilor: tip sport, eleganti cu dunga, sau blugi, acestia au preturi cuprinse intre 10 si 35 RON, in functie de modelul ales. Modelele acestora nu prea par sa tina cont de ultimele tendinte ale modei, dar la o privire mai atenta puteti gasi si blugi de dama cu talie joasa.


3,9 RON pentru o sticluta de parfum


Gecile de iarna au preturi cuprinse intre 15 si 40 RON, indiferent ca sunt pentru doamne sau domni. Cele pentru barbati au o croiala clasica, iar cele pentru doamne au modele diverse: lungi sau pâna in talie, cu sau fara guler de blana, din fâs sau raiat, disponibile in cele mai diverse culori. Puteti gasi chiar si in culori tipatoare, precum roz sau verde aprins (in caz ca tineti neaparat sa nu treceti neobservate, desi, cu siguranta, ati putea gasi si alte modalitati mai putin penibile de a iesi din anonimat).


La 3,5 RON puteti achizitiona seturi de câte trei perechi de sosete sau chiloti. Caciulile, indiferent de model, costa 5 RON, iar articolele vestimentare destinate copiilor (pantaloni sau pulovere) au preturi cuprinse intre noua si 13 RON.


Pe lânga imbracaminte, mai gasiti si ustensile de bucatarie (un ceainic costa 4 RON, iar un cutit de pâine 3,5 RON), cosmetice sau produse de papetarie. Produsele destinate infrumusetarii au intr-adevar preturi minime: o sticla de parfum de 150 mililitri costa 3,9 RON, iar o cutie de crema hidratanta de mâini poate fi achizitionata pentru 1,5 RON.


De aceleasi preturi scazute beneficiaza si produsele de papetarie. Portofelele, indiferent ca sunt pentru doamne sau barbati, costa 3 RON, iar in caz ca vreti sa va pastrati amintirile, pretul unui album de fotografii este de 5 RON, indiferent de modelul pentru care optati.


Evident, acesta nu este genul de magazin in care ar intra un „fitos“, dar câti dintre craioveni câstiga peste salariul mediu pe economie?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU