11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOana de la Activ se destainuie

Oana de la Activ se destainuie

Intâlnirea Oanei Nistor cu cei doi baieti de la Activ i-a adus acesteia nu numai celebritatea, ci si posibilitatea de a descoperi lucruri noi despre sine.


Putini sunt cei care stiu ca Oana, vocea de la Activ, care incânta mii de fani este si textierul formatiei. De fapt, vedeta a descoperit ca poate sa scrie versuri la ceva timp dupa ce a fost cooptata in trupa. Deoarece melodiile formatiei se ocupau Avi si Rudi (ceilalti doi membri ai trupei), Oana a incercat, mai mult din curiozitate, sa vada daca este capabila. Si… surpriza, nu numai ca avea darul de a scrie versuri, dar prima ei creatie „Visez“ ( la care semneaza si textul si linia melodica), a devenit hit. Incurajata de succes artista a hotarât ca este timpul sa-si exploateze si aceasta noua pasiune si astfel acum ea asigura nu doar vocea, ci si textul pieselor formatiei. „Nu mai scrisesem versuri si nici nu-mi trecuse prin cap ca as putea face asa ceva. Am descoperit asta despre mine dupa ce am venit in trupa“, a spus Oana.


Viitoare actrita?


Fanii interesati de viata personala a frumoasei cântarete nu trebuie sa urmareasca revistele de scandal, ci doar sa-i asculte versurile, pentru ca sursa Oanei de inspiratie o reprezinta propria experienta de viata. „Versurile acestea sunt reflectia mea, aici am lasat o parte din trairile mele, din felul meu de a fi si de a gândi“, a afirmat artista. Asa ca daca vreti sa stiti ce gândeste Oana, nu trebuie decât sa ascultati „Superstar“, noul album ar formatiei, la care vedeta semneaza textul majoritatii melodiilor. In ceea ce priveste colaborarea acesteia ca textier pentru alti artisti, acesta spune ca nu a primit nici o oferta in acest sens si deocamdata nici nu ar avea timp sa scrie pentru altii.


O alta pasiune pe care Oana a descoperit-o de când cânta alaturi de Avi si Rudi, este actoria. „Acum nu am timp si pentru a juca in vreun film sau serial, dar mi-ar placea. La anul as vrea sa dau la actorie, dar acesta este doar un plan si nu stiu sigur daca se va concretiza“, a marturisit vedeta. Tot din lipsa timpului liber ea a marturisit ca nu merge la sala si nici nu zaboveste mult in fata oglinzii. „Decât sa-mi pierd timpul machindu-ma prefer sa fac ceva interesant si folositor. In schimb merg foarte des la un stilist sa-mi aranjeze parul“, a precizat Oana.


Din intâmplare


Felul in care Oana a ajuns in trupa tine sa-l lamureasca chiar colegul ei, Avi. „Noi nu aveam o colaborare permanenta cu o voce feminina si de fiecare data când mergeam prin cluburi lumea ne intreba «Dar fata unde este?», asa ca am hotarât sa gasim fata“. Dupa ce au dat anunt ca-si cauta colega, cei doi au organizat o preselectie pentru a alege cea mai buna voce. Oana a ajuns la respectiva preselectie din intâmplare. „M-am intâlnit cu o prietena care mergea sa dea proba si m-a intrebat daca nu vreau sa incerc si eu“, isi aminteste cântareata. „Intâmplarea“ a avut insa un final fericit pentru ca de-atunci cei trei au ajuns una dintre cele mai apreciate trupe din tara, iar de ceva timp si vecinii nostri de peste granite s-au aratat foarte incântati de muzica celor de la Activ.


Desi cei trei au hotarât sa se mute in Bucuresti pentru a lua mai bine pulsul industriei muzicale românesti, Oana a ramas foarte atasata de orasul natal si merge foarte des in Timisoara. „Practic pot spune ca fac naveta“, a afirmat vedeta. Pentru cititorii GdS acesta a tinut sa transmita urmatorul mesaj „Sarbatori fericite si … ramâneti Activi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS