28.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinSejururile scumpe - epuizate

Sejururile scumpe – epuizate

Agentia de turism Paralela 45 pune la dispozitie românilor o paleta larga de destinatii pentru petrecerea Revelionului 2005-2006. In ceea ce priveste oferta din România, preturile pleaca de la 160 de euro, un pachet pentru o persoana (de obicei, pachetul este personalizat in functie de fiecare hotel, si poate insemna patru, cinci nopti cazare in camera cu doua paturi, mic dejun inclus sau demi-pensiune, cu sau fara cina festiva inclusa), in hoteluri din zona Covasna – Harghita, si pot ajunge la 300 de euro/pachet/o persoana, in hoteluri din Poiana Brasov, statiunea turistica montana cea mai costisitoare din România. In România, revelioane la preturi mici mai puteti gasi (daca nu se epuizeaza oferta pâna va hotarâti dumneavoastra) in zona Alba – Sibiu (de la 170 de euro/persoana/pachet), pe Valea Prahovei, in Predeal, Sinaia si Cheia, (de la 190 de euro/persoana/pachet) si in Moldova si Maramures (de la 200 de euro/persoana/pachet). Pe Valea Oltului, la Voineasa, Baile Govora si Olanesti, preturile sunt in jurul a 250 de euro/persoana/pachet, iar la Brasov si in zona Bran, un sejur de revelion pleaca de la 260 de euro/persoana/pachet.


Oferte atractive pentru exterior


Pentru destinatiile de peste hotare, toate pachetele cuprind cinci-sapte nopti de cazare, transport cu avionul dus-intors, mic dejun sau demipensiune exterior, transfer aeroport-hotel-aeroport si insotitor român de grup. Destinatiile agentiei Paralela 45 pentru strainatate sunt Sharm El Sheikh (pret de la 680 de euro + 950 RON, pentru sapte nopti de cazare), Dubai (1.265 de euro + 300 RON), Cipru (de la 499 de euro pentru cinci nopti de cazare), Malta (de la 282 de euro), Acapulco (2.090 de euro + 385 RON, pentru transport cu avionul, doua nopti de cazare cu mic dejun in Mexico City, la hotel de patru stele, sau sapte nopti cazare si masa in regim „all inclusive“ la Acapulco, la hotel de patru stele, cu transferul aeroport – hotel garantat, transport cu autocar local pe traseul Mexico City – Taxco – Acapulco, tururi de oras si insotitor român de grup).


Pentru grupuri, Paralela 45 are oferte de vila, pensiune sau complex, cu patru sau cinci nopti de cazare si masa asigurata sau nu, in functie de locatie, la preturi pornind de la 1.200 de euro/pensiune. In plus, cei care inchiriaza o vila/pensiune intreaga de revelion, beneficiaza de cazare gratuita un week-end pentru doua persoane in Brasov sau Poiana Brasov, in perioada 15 ianuarie-25 februarie.


Oferta de ultim moment se concretizeaza in sejururi in Cuba, Republica Dominicana, Venezuela si Kenya, de la 750 de euro/persoana/sejur, pentru 13 nopti de cazare, „all inclusive“, transport cu o cursa charter, plecare din Frankfurt, transfer aeroport-hotel-aeroport asigurat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS