9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBrad Pitt si Jennifer Aniston continua actiunea de divort

Brad Pitt si Jennifer Aniston continua actiunea de divort

Sperantele prietenilor si ale fanilor ca Brad Pitt si Jennifer Aniston se vor impaca, au fost spulberate dupa aflarea vestii ca cei doi continua actiunea de divort, informeaza handbag.com.


Zvonurile potrivit carora ei ar fi intentionat sa se impace au inceput in momentul in care cei doi au sarbatorit impreuna ziua de nastere a lui Aniston, pe 12 februarie.


Chiar si bunica lui Pitt, Betty Russell, a declarat ca despartirea este temporara, iar absenta avocatilor specializati in divort a alimentat zvonurile ca cei doi s-ar impaca.


Surse din anturajul celebrului cuplu au declarat insa recent ca absenta avocatilor e motivata de faptul ca Pitt si Aniston isi rezolva neintelegerile financiare prin intermediul consilierilor lor financiari. Ei vor solicita ajutorul avocatilor abia la redactarea documentelor.


De asemenea, sursa citata a adaugat ca desi cei doi actori au cistigat sume impresionante in timpul casatoriei, ei au avut in permanenta averile separate. Astfel, nu exista motive de neintelegere in aceasta privinta, cu exceptia proprietatii din Beverly Hills, de 15 milioane de dolari, pe care au cumparat-o in timpul casatoriei si in care au investit impreuna.


In momentul in care vor solicita ajutorul avocatilor, iar cei doi vor depune oficial cererea de divort, casatoria se va termina repede si usor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS