14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinGoliciune aducatoare de bani

Goliciune aducatoare de bani

Sint tinere, frumoase si dornice de afirmare. Asa ca o situatie materiala buna ar mai fi tot ce si-ar dori. De aceea, unele vedete de astazi au ales sa se lanseze intr-un mod putin mai inedit: expunindu-si frumusetea trupului. Si ce loc ar fi mai nimerit, daca nu revistele destinate exclusiv barbatilor, caci, desi nu este uneori greu sa recunoastem, ei sint cei in mina carora este puterea.


Gina Pistol, Cosmina Pasarin, „Mama natura“ din atit de controversata emisiune de televiziune sint doar citeva dintre exemplele de frumusete feminina, care au ales sa-si croiasca o cariera, punindu-si in evidenta perfectiunea trupeasca.


Gina Pistol a reusit


Cu siguranta, anul 2005 a debutat intr-un mod fascinant pentru Gina Pistol. Si asta pentru ca frumoasa blonda pare sa-si fi gasit jumatatea. In viata ei a aparut Codin, un tinar om de afaceri cu care Gina si-a petrecut Revelionul. Desi se cunosteau deja de patru luni, noaptea dintre ani a fost clipa in care cei doi au decis sa formeze un cuplu. Iar daca in viata personala lucrurile
s-au asezat, nici in cariera situatia nu este diferita. Vedeta de la „Nu sintem blonde“ intentioneaza sa urmeze Facultatea de actorie, domeniu pentru care a facut o mare pasiune. Cu toate ca celebritatea Ginei Pistol este legata de debutul sau intr-o publicatie destinata mai mult publicului masculin, vedeta este frem convinsa ca acum nu si-ar expune goliciunea intr-un film porno. Totusi, daca va ajunge sa devina actrita, va poza goala pentru o scena de dragoste, dar cu o singura conditie, ca pelicula sa nu fie destinata adolescentilor de peste 18 ani. Se pare ca, desi goliciunea a fost cea care i-a adus consacrarea, acum vedeta de astazi nu ar mai face acelasi lucru cu atita usurinta.


„Mama natura“ nu ezita niciodata


Pe de alta parte, frumoasa Roxana Ionescu, care prezinta vremea in fiecare numar al unui ziar de tiraj national si care incinta publicul spectator si telespectator la emisiunea prezentata de Dan Negru, nu ar ezita niciodata sa-si expuna goliciunea. Dovada a fost si show-ul pentru Revelion, cind la miezul noptii, Roxana nu s-a sfiit sa apara goala, cei drept cu citeva picturi usoare pe partile esentiale, dintr-un tort. Astfel, cind toata lumea imbracata din platou ciocnea cupa de sampanie, voluptuoasa vedeta isi unduia apetisant bustul, nestingherita. O imagine mai mult decit elocventa. E drept ca mama natura nu putea rata nici cea mai vinduta revista dedicata in exclusivitate sexului masculin, asa ca a realizat si acolo un pictorial, poate cel mai spectaculos din anul 2004, de parca nu ar fi fost suficienta prestatia sa din platoul emisiunii de fiecare duminica. Mai mult chiar, Roxana Ionescu nu s-a multumit doar cu succesul de pe plan national. Asa ca a ajuns in paginile si in „Playboy“ SUA. Ea
i-a impresionat pe editorii editiei speciale „Playboy’s Voluptuos Vixens“ („Voluptuoasele vulpite ale Playboy“) cu pictorialul realizat in luna august pentru editia din România. Roxana, singura reprezentanta a Europei de Est, a fost selectata, alaturi de alte 15 frumuseti, pentru ilustrarea acestei editii speciale ce se afla pe piata americana, ei fiindu-i dedicate nu mai putin de sase pagini in acest numar special.


Cosmina Pasarin – de la „Vara Ispitelor“ la „Playboy“


O alta vedeta de astazi si-a inceput cariera intr-un mod asemanator colegelor sale de mai sus. In cazul sau, mai intii a fost „Vara Ispitelor“. Acolo a reusit sa atraga atentia. O prezenta care promitea multe, si-au spus poate la acel moment barbatii. A urmat apoi marele succes, „Playboy“. Cosmina a cucerit. La succesul cu acel pictorial s-au adaugat si aparitiile de pe posturile de televiziune. In acelasi decor, care amintea de prima sa prezenta pe micul ecran: marea. Azi asa, miine asa, pina cind apetisanta Cosmina a primit propunerea de a prezenta rubrica meteo pe postul de televiziune care o lansase.


Andreea de la Big Brother 2, mai putin norocoasa


Aceeasi pista de lansare a incercat si nonconformista de la Big Brother 2, Andreea. Dupa ce in Casa a uimit o Românie intreaga cu al sau comportament dezinvolt (prima partida de sex de la show-ul românesc o avea ca protagonista – n.r.), Andreea a primit imediat oferta aceleiasi reviste pentru adulti din România de a realiza un pictorial. Insa, norocul n-a fost de partea sa, caci si dupa acel pictorial si dupa premiera de la Big Brother, Andreea nu a cunoscut succesul scontat.


Dincolo de toate aceste exemple se pare ca frumusetea detine inca suprematia. Asta cel putin pina cind puterea materiala va ramine tot in miinile barbatilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS