Pentru prima dată, echipa Bubble Laboratory ajunge şi în Râmnicu VâlceaUn spectacol de teatru despre şi cu baloane de săpun pentru toată lumea va avea loc, duminică, 21.10.2018, de la ora 12.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Râmnicu Vâlcea. Intrarea celor mici se face începând cu ora 11.15 pe baza invitaţiilor distribuite prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a celor disponibile (în limita locurilor din sală) la Cinematograful ”Geo Saizescu”, începând de luni, 15 octombrie.

inguraticul Dr. Bubble stă în laboratorul lui făcând baloane de săpun pentru singurul lui prieten, o păpuşă fără viaţă. Într-o zi, accidental, el aduce această păpuşă la viaţă şi tot haosul se dezlănţuie. Dr. Bubble trebuie să înveţe cum să îşi depăşească fricile, ce înseamnă generozitatea şi prietenia şi să nu o lase pe MiniMilkshake să dispară din nou în inexistenţă.


O frumoasă, sensibilă şi amuzantă poveste, stârnind bucuria şi empatia copiilor prezenţi prin baloane de săpun de la început până la sfârşit. Această poveste spectaculoasă se termină cu noi prieteni, creând o nouă dinamică a baloanelor de săpun şi acoperind din cap până în picioare cu baloane de săpun publicul.


Comenteaza acum

Alte stiri

12 noiembrie 2018

Primul Muzeu al Iluziilor din România a ajuns la Râmnicu Vâlcea

Muzeul Iluziilor îşi aşteaptă vizitatorii, aşa cum îi spune numele, cu iluzii optice: 24 de oglinzi de mari dimensiuni care deformează realitatea, o hologramă piramidală, instrumentul muzical la care poți cânta fără să îl atingi. Surprizele sunt ...
7 noiembrie 2018

Râmnicu Vâlcea: Accident mortal de tren

UPDATE: Bărbatul decedat are 37 de ani şi este din Râmnicu Vâlcea. Un bărbat şi-a pierdut viaţa în urmă cu puţin timp, la trecerea cu cale ferată din zona Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea. Potrivit poliţiştilor doljeni, la trecerea cu cale

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Top