Vâlcea: Arestat după ce în urmă cu 8 luni a încercat să fure un seif în Germania

Autori


Polițiștii au pus în aplicare un mandat european de arestare și un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emise pe numele unui bărbat acuzat de tentativă de furt în Germania.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și din cadrul Poliţiei Orașului Bălceşti, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, au pus în executare un mandat european de arestare emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, față de un bărbat din orașul Bălceşti, căutat de autoritățile din Germania pentru tentativă de furt.

În fapt, persoana bănuită, la data de 10 martie 2017, ar fi pătruns ilegal împreună cu un alt bărbat, într-un local din Germersheim, Germania și ar fi încercat să sustragă un seif, abandonându-l în cele din urmă, dar provocând daune de peste 1.000 de euro.

Bărbatul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Argeș.


La aceeași dată, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Postului de poliție Costești, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Vâlcea, față de un bărbat din Costești, condamnat la 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor.

În fapt, la data de 17 martie a anului trecut, bărbatul de 59 de ani, a fost implicat într-un conflict, pe raza comunei Costești, din cercetări rezultând că l-ar fi lovit pe nepotul său cu un topor în zona capului.


Comenteaza acum

Alte stiri

16 noiembrie 2018

Elevii din Râmnic vor să ne înveţe să trăim frumos pe Pământ

Duminică, 18 noiembrie, începând cu ora 13.00, la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea se va desfăşura manifestarea ”Să învăţăm să trăim frumos pe Pământ!”, ai cărei protagonişti sunt elevii mai multor unităţi de învăţământ din oraş: Colegiul ...

Sumarul ediției de luni, 19 noiembrie 2018

Top