14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Persoanele care au furat trei camere de supraveghere din faţa primăriei din Costeşti au fost depistate

Vâlcea: Persoanele care au furat trei camere de supraveghere din faţa primăriei din Costeşti au fost depistate

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au reușit identificarea persoanelor care au sustras trei camere de supraveghere montate în apropierea primăriei din comuna Costeşti, .
Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea, la data de 26 iunie, polițiștii din cadrul Postului de Politie Costeşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, de pe stâlpul de electricitate din faţa primăriei comunei, au fost sustrase  trei camere de supraveghere video.
În urma cercetărilor efectuate, în ziua de 10 iulie, au fost efectuate două percheziţii domiciliare la locuinţele persoanelor bănuite de săvârşirea faptei, doi bărbați din comună, de 50 și respectiv 25 de ani.
Astfel, au fost identificate şi ridicate obiecte şi bunuri folosite de autori la comiterea faptei. Aceste aspecte, coroborate cu datele iniţiale din anchetă au dus la concluzia că cele două persoane ar fi autorii faptei.
În cauză se continuă cercetările faţă de cei doi bănuiți, urmând ca după definitivarea acestora dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu cu propuneri procedurale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS