Vâlcea: Un autocar a luat foc în trafic

Un autocar a luat foc, în această dimineaţă, la ora 09:13, în Ocnele Mari, judeţul Vâlcea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea incendiului, iar până la sosirea forţelor de intervenţie şi stingerea focului, au ars materialele combustibile ale autocarului.

Autocarul era de 24 de locuri și în momentul în care a pătruns într-un tunel a luat foc. În momentul incendiului, în autovehicul se afla doar șoferul, însă acesta a reuşit să iasă la timp din maşină şi nu a fost rănit. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauza izolării necorespunzătoare a conductorilor. Din autocar au rămas doar elementele metalice.
Comenteaza acum

Alte stiri

15 august 2017

Vâlcea: Traficantă de droguri după gratii

Femeia din Vâlcea care şi-a transformat copiii în traficanţi de droguri a fost condamnată de magistraţii Tribunalului Vâlcea la patru ani de închisoare cu executare. Cei doi fii ai săi printre care unul minor dar şi alţi trei membri ai

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top