Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri naţionale. Un autotren a derapat în judeţul Vâlcea

accident


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunşat că, la această oră, în judeţul Vâlcea, traficul greu este întrerupt pe DN64 Râmnicu-Vâlcea – Drăgăşani, la kilometrul 67, în zona localităţii Călina (comuna Prundeni), din cauza unui autotren care a derapat. Autoturismele pot circula pe lângă semiremorcă, alternativ. Este aşteptat un autotrailer care să remorcheze ansamblul de vehicule.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN57B, la kilometrul 83+500, între localităţile Borlovenii Noi şi Globu Craiovei, un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând o bandă de circulaţie. Traficul rutier, care este scăzut în intensitate, se desfăşoară pe cealaltă bandă, alternativ. Zona este semnalizată. Urmează ca partea carosabilă să fie degajată după ce se luminează.

Pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu – Sălişte, între kilometrii 250 şi 270, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, din cauza ceţii.


În judeţul Argeş, pe DN7, DN65 şi DN73 a început să se formeze polei. Se acţionează cu material antiderapant.


Comenteaza acum

Alte stiri

19 octombrie 2017

Vâlcea: Două minore cercetate pentru furt din autoturisme

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea cercetează două minore, de 17 și 15 ani, pentru furturi din autoturisme. Miercuri, 18 octombrie, polițiștii de investigați criminale din cadrul Poliției ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 21 octombrie 2017

Top