11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaCirculaţie îngreunată pe mai multe drumuri naţionale. Un autotren a derapat în judeţul Vâlcea

Circulaţie îngreunată pe mai multe drumuri naţionale. Un autotren a derapat în judeţul Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunşat că, la această oră, în judeţul Vâlcea, traficul greu este întrerupt pe DN64 Râmnicu-Vâlcea – Drăgăşani, la kilometrul 67, în zona localităţii Călina (comuna Prundeni), din cauza unui autotren care a derapat. Autoturismele pot circula pe lângă semiremorcă, alternativ. Este aşteptat un autotrailer care să remorcheze ansamblul de vehicule.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN57B, la kilometrul 83+500, între localităţile Borlovenii Noi şi Globu Craiovei, un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând o bandă de circulaţie. Traficul rutier, care este scăzut în intensitate, se desfăşoară pe cealaltă bandă, alternativ. Zona este semnalizată. Urmează ca partea carosabilă să fie degajată după ce se luminează.

Pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu – Sălişte, între kilometrii 250 şi 270, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, din cauza ceţii.

În judeţul Argeş, pe DN7, DN65 şi DN73 a început să se formeze polei. Se acţionează cu material antiderapant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS