Percheziţii în judeţele Vâlcea, Argeş şi Timiş la o grupare specializată în furturi din Italia

În urma perchezițiilor făcute ieri-dimineață în Craiova și Gângiova, oamenii legii au ridicat șase persoane suspectate că au comis aproape 200 de furturi în Berlin


Polițiștii Direcției de Investigații Criminale și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au destructurat o grupare infracțională formată din români, specializați în furturi comise pe teritoriul Italiei, cu un prejudiciu de 750.000 de euro.

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au efectuat 17 percheziţii domiciliare în judeţele Vâlcea, Argeş şi Timiş.

La activități au participat specialiști din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, precum și jandarmi.


Perchezițiile au vizat destructurarea unei grupări infracţionale organizate, formată din mai mulți români, care ar fi comis infracţiuni de furt calificat în localităţile Rolo şi Sona, ambele de pe teritoriul Italiei.

Prejudiciul total estimat este de 750.000 de euro.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de marţi, 24 octombrie 2017

Top