Vâlcea: Accident în lanț pe Valea Oltului

6accident

Trei TIR-uri s-au ciocnit între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe raza localităţii Câineni, iar traficul este complet blocat de mai multe ore iar cozile de mașini se intind pe câțiva kilometri pe ampele sensuri. Nu sunt victime doar pagube materiale. Şoferul TIR-ului, care a provocat accidentul din cauza vitezei poate și a oboselii, a lovit parapetul iar apoi încercînd să redreseze autotrenul a intrat pe contrasens. A lovit un alt tir care circula regulamentar. Iar acesta din urmă a fost lovit din spate de un al treilea autocamion.

La faţa locului au ajuns mai multe  echipaje de poliție și doua macarale de mare tonaj. Drumarii au  indepărtat de pe carosabil două dintre tiruri dar pe cel de-al treilea nu reușesc să-l ridice. Este încărcat cu baloţi de stofă, iar marfa trebuie mai întâi mutată. operațiunea nu se poate face până cînd în zonă nu ajunge un alt tir.
Comenteaza acum

Alte stiri

15 august 2017

Vâlcea: Traficantă de droguri după gratii

Femeia din Vâlcea care şi-a transformat copiii în traficanţi de droguri a fost condamnată de magistraţii Tribunalului Vâlcea la patru ani de închisoare cu executare. Cei doi fii ai săi printre care unul minor dar şi alţi trei membri ai

Sumarul ediției de joi, 17 august 2017

Top