Vâlcea: Reţinut pentru furt calificat

Ieri, poliţiştii au recuperat 4660 de kg de cărbune sustras din vagoanele unei garniturii de tren. Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Berbeşti, în timpul unei acţiune în zona Gării Feroviare Berbeşti pentru prevenirea şi combaterea sustragerii de cărbune, au surprins în flagrant pe T. Gheorghe şi pe  P. Alexandru, ambii din oraşul Berbeşti, sustrăgând cărbune din vagoanele garniturii de tren ce era staţionat în gara. În urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că cei doi au escaladat vagoanele trenului, aruncând cărbunele pe terasamentul căii ferate,  ce urma să fie transportat la de domiciliu.

Poliţiştii au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de T. Gheorghe, persoană bănuită de comiterea altor două fapte de acelaşi gen. Peste 4500 de kg de cărbune a fost recuperat şi predat societăţii păgubite.


Bărbatul a fost încarcerat în Centrul De Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...

Sumarul ediției de marţi, 22 august 2017

Top