Vâlcea: Prinşi conducând autoturisme neînmatriculatePoliţiştii din structurilor rutiere au identificat în trafic două autovehicule neînmatriculate. În urma controlului efectuat, oamenii legii au constatat că acestea erau radiate din circulaţie.

Poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat azi noapte activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere pe raza DN 64-Râureni.

Astfel, au oprit pentru control un autovehicul, condus de M. Constantin, de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că autorizaţia  de circulaţie provizorie nu mai este valabilă de la începutul acestui an.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control în jurul orei 11.00, un autovehicul ce circula în municipiul Râmnicu Vâlcea, condus de E. Daniel, de 40 de ani, din oraşul Aninoasa, jud. Hunedoara.


În urma verificărilor efectuate în bazale de date, a rezultat faptul că autovehiculul este radiat de autorităţile germane din noiembrie 2014.

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Comenteaza acum

Alte stiri

14 iulie 2018

Vâlcea: Trafic reluat pe DN67

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia rutieră a fost reluată în ambele sensuri pe DN67 la kilometrul 197+500 metri, în zona localităţii Budeşti, judeţul Vâlcea, după ce autocamionul, implicat în ...

Sumarul ediției de luni, 16 iulie 2018

Top