Vâlcea: Prinşi conducând autoturisme neînmatriculate

Poliţiştii din structurilor rutiere au identificat în trafic două autovehicule neînmatriculate. În urma controlului efectuat, oamenii legii au constatat că acestea erau radiate din circulaţie.

Poliţiştii Serviciului Rutier au desfăşurat azi noapte activităţi de prevenire şi combatere a evenimentelor rutiere pe raza DN 64-Râureni.

Astfel, au oprit pentru control un autovehicul, condus de M. Constantin, de 42 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a rezultat faptul că autorizaţia  de circulaţie provizorie nu mai este valabilă de la începutul acestui an.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control în jurul orei 11.00, un autovehicul ce circula în municipiul Râmnicu Vâlcea, condus de E. Daniel, de 40 de ani, din oraşul Aninoasa, jud. Hunedoara.


În urma verificărilor efectuate în bazale de date, a rezultat faptul că autovehiculul este radiat de autorităţile germane din noiembrie 2014.

Au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.Comenteaza acum

Alte stiri

18 august 2017

Vâlcea: Material lemnos confiscat la Buneşti

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și cei din cadrul Postului de poliție Bunești, însoțiți de jandarmi din cadrul I.J.J.Vâlcea au depistat, ieri, o autoutilitară în care se transporta material lemnos fără documente ...
18 august 2017

Aglomeraţie pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră,  pe DN7 Piteşti – Râmnicu-Vâlcea traficul rutier este intens. Se circulă în coloană, în ambele sensuri, în zona Bascov – Valea Ursului( ...

Sumarul ediției de duminică, 20 august 2017

Top