scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Vâlcea: Un tânăr a fost reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni

traficanti-catuse-mascati


Poliţiştii din Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi pe 28 noiembrie cu privire la comiterea unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că persoana vătămată se deplasa de la serviciu spre casă, iar într-o parcare a fost acostată de către un bărbat care i-a smuls din mână telefonul.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit identificarea şi conducerea la sediul poliţiei a lui P. Adrian, de 25 de ani,  din oraşul Călimăneşti,  principala persoană bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările au fost extinse şi s-a stabilit faptul că tânărul este bănuit şi de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, creând un prejudiciu de 3600 de lei şi de comiterea unei a doua tâlhării,comisă în seara zilei de 6 ianuarie.


În baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a tânărului.


Comenteaza acum

Alte stiri

20 noiembrie 2017

HCM Vâlcea încheie anul pe 2, Craiova – pe 3

Handbalistele de la HCM Vâlcea au urcat pe locul doi în Liga Florilor, după ce au obținut sâmbătă a șaptea victorie din acest sezon. Jucătoarele antrenate de Aurelian Roșca, Gheorghe Sbora și Ionel Gheorghe s-a impus la Slobozia, cu scorul

Sumarul ediției de marţi, 21 noiembrie 2017

Top