11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Prinşi băuţi la volan

Vâlcea: Prinşi băuţi la volan

Poliţiştii din Călimăneşti l-au depistat azi noapte în trafic pe T. Nicolae, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 – Călimăneşti, având o alcoolemie de 0,94  mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe B. Nicolae, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 678 – Olanu, având o alcoolemie de 0,45  mg/l alcool pur în aerul expirat.

R. Ovidiu, de 45 de ani, din comuna Alunu, a condus un moped pe DJ 676D – Alunu, fără ca acesta să fie înmatriculat sau înregistrat în circulaţie şi fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi noapte, C. Mihail, de 43 de ani, din comuna Mateeşti, a condus un autovehicul pe DJ 605 A – Mateeşti, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului;

Aseară, C. Aleodor, de 48 de ani, din comuna Alunu, a condus un autoturism pe DJ 605 C – Alunu, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Azi noapte,  B. Gheorghe, de 31 de ani, din oraşul Băile Govora,  a condus un autoturism pe DN 67 – Tomşani, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, M. Constantin, de 41 de ani, din oraşul Berbeşti, a condus un autovehicul pe DJ 605A, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile s-a întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS