19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Surprinsă de camerele de luat vederi când înşela o bătrână

Vâlcea: Surprinsă de camerele de luat vederi când înşela o bătrână

Operatorul Sistemului de Supraveghere cu camere video al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul camerei video rotative amplasate în faţa Complexului Comercial Nord a surprins şi filmat, ieri după amiază, în flagrant o femeie care a înşelat o persoană în vârstă.
O persoană de sex feminin, de etnie romă, a acostat o persoană în vârstă, de sex feminin, pe trotuarul de vis-a-vis de complex şi pe motivul de a-i vinde un obiect din aur, a obţinut de la aceasta suma de 100 de lei.
După consumarea faptei şi plecarea persoanei de etnie romă, persoana păgubită şi-a dat seama că a fost înşelată. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj mobil al Poliţiei Locale, care a ajuns la scurt timp, stabilind că păgubita se numeşte D. Elena, de 71 de ani domiciliată în oraşul Băile Olăneşti, judeţul Vâlcea. Aceasta a fost condusă la Poliţie pentru a depune plângere privind fapta de înşelătorie.
Prin intermediul unei a doua camere de supraveghere amplasată pe Calea lui Traian, operatorii dispeceri au stabilit că făptuitoarea, ce era împreună cu alte trei persoane de sex feminin, a intrat într-un imobil situat pe strada Radu de la Afumaţi, acest element fiind furnizat de îndată organelor de Poliţie Română.
Urmează a se ridica imaginile preluate de camerele de supraveghere video, pentru a se continua cercetările sub aspectul săvărşirii faptei de înşelăciune.
La acest moment numărul total de camere din sistemul de supraveghere video a municipiului este de 125.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS