Mehedinţi: Aproape 80 de şoferi indisciplinaţi au fost sancţionaţi contravenţional

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 79 de sancţiuni contravenţionale, reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Astfel, 22 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare pe diferite sectoare de drum, 12 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, iar 6 conducători auto au fost sancţionaţi pentru defecţiuni tehnice constatate.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 38.758 de lei.


Comenteaza acum

Alte stiri

22 septembrie 2016

Acţiune de prevenţie a poliţiştilor mehedințeni

În ultimele 24 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier au continuat acţiunile pe şoselele mehedinţene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi ...

Sumarul ediției de duminică, 25 septembrie 2016

Top