scathd.com
boxfetish.net
extremeclip.net

Gorj: Ionel Ilie va accepta şefia CEO

ionel ilie ceo


Craioveanul Ionel Ilie va accepta propunerea de a conduce Complexul Energetic Oltenia(CEO), după ce a fost nominalizat în acest sens Consiliului de Supraveghere. Membrii Consiliului de Supraveghere s-a întrunit astăzi pentru a analiza numirea lui Ionel Ilie, directorul Diviziei Energetice din CEO, pe postul de manager interimar al companiei, după ce Laurenţiu Ciobotărică a primit interdicţie din partea instanţei să mai ocupe funcţia. Ilie a declarat că va accepta propunerea, dar până după-amiază nu primise un document de numire, acesta trebuind să fie înregistrat şi la un notariat.

Laurennţiu Ciobotărică este anchetat de către procurorii anticorupţie sub acuzaţia de abuz în serviciu, după ce l-ar fi plătit pe Aurel Medinţu, fostul şef al Diviziei Energetice, cu 128.000 de lei, pentru a părăsi CEO. Instanţa i-a interzis lui Ciobotărică, actual director al Diviziei Financiare, să ocupe funcţia în care s-a aflat când a săvârşit fapta de abuz în serviciu.Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

4 martie 2017

Bancul zilei

Un om se duce la Vatican și cere o audiență la Papă. I s-a acordat audiența, a intrat, s-au închis ușile, dar cei de afară au rămas ascultând la ușă, curioși. Peste puțin, îl aud pe vizitator: „500.000 de dolari“.

Sumarul ediției de sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Top