8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Comerţul neautorizat sub lupa poliţiştilor locali

Craiova: Comerţul neautorizat sub lupa poliţiştilor locali

Polițiștii locali au executat, pe 15 şi 16 mai, mai multe acțiuni în zona piețelor din municipiul Craiova, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale persoanelor care practică comerț neautorizat, în special produse second hand. De asemenea, s-a acționat și pentru identificarea și sancționarea agenților economici care expuneau marfa în mod nelegal pe trotuarul pietonal din fața magazilor amplasate pe străzile din zona piețelor agroalimentare, perturbând circulația pietonală.
În urma acestor acțiuni au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale un număr de 12 persoane ce expuneau mărfuri pe domeniul public în scopul comercializării fără a deține autorizațiile/acordurile necesare pentru ocuparea amplasamentelor respective, precum și documente de proveniență a mărfii.
Cu această ocazie au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 12.000 de lei și s-a dispus confiscarea bunurilor deținute fără forme legale, după cum urmează: 409 perechi încălțăminte second hand, 125 kg îmbrăcăminte second hand, ceasuri, parfumuri, articole gablonțuri, genți de damă, 49 bucăți produse electrice, electronice și de telefonie mobilă, etc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS