17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Arestat după ce a încercat să mituiască un poliţist şi un jandarm

Dolj: Arestat după ce a încercat să mituiască un poliţist şi un jandarm

Ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj, au prins în flagrant, sâmbătă noaptea, un bărbat, de 39 de ani, după ce a dat suma de 100 euro din cea de 500 euro promisă unui echipaj format dintr-un agent de poliție și un subofițer de jandarmi.
În fapt, echipajul format dintr-un agent de poliție și un subofițer de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care nu deținea permis de conducere și care se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul Poliției Oraș Segarcea, pentru constatarea infracțiunii.
În timpul întocmirii actelor de constatare, bărbatul a promis celor doi lucrători diverse sume de bani, cuprinse între 150 euro și 500 euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal, însă aceștia au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actele de constatare a infracțiunii și au sesizat fapta la DGA — SJA Dolj.
Persoana a fost prinsă în flagrant imediat după ce a dat suma de 100 de euro celor doi lucrători, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
Procurorul de caz a dispus, în primă instanță, reținerea pentru 24 de ore a bărbatului iar, ieri, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS