10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Doar 123 de persoane au fost angajate în urma Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Dolj: Doar 123 de persoane au fost angajate în urma Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Fortei de Muncă Dolj a organizat,în data de 20 octombrie 2017, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi. Acţiunea s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova. În vederea organizării acestei acţiuni au fost contactaţi 128 de agenţi economici. Dintre aceştia 47 au participat la bursă, punând la dispoziţia persoanelor interesate 1.400 locuri de muncă. La această acţiune au participat 548 persoane, 270 persoane fiind selectate în vederea angajării.
Din situaţia statistică a activităţii Bursei Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi la o lună de la data desfăşurării rezultă că din cele 270 de persoane selectate în vederea încadrării, un număr de 123 de persoane au fost încadrate în muncă, din care 13 absolvenţi şi 110 persoane aparţinând altor categorii socio-profesionale.
Principalele domenii de activitate aferente locurilor de muncă ocupate sunt : producția de autovehicule, fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule, fabricarea motoarelor,transformatoarelor și generatoarelor electrice , protecţie şi pază, construcţii, confecţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS