7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCeremonie de încheiere a programului English Language Program for Youth, la Biblioteca "Aman"

Ceremonie de încheiere a programului English Language Program for Youth, la Biblioteca „Aman”

Ambasada S.U.A. la București și Asociația Dominou din Craiova organizează ceremonia de încheiere a programului de limba engleză și cultură americană English Language Program for Youth. Evenimentul va avea loc miercuri, 15 noiembrie 2017, de la ora 12:30 și va fi găzduit de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.
Programul a fost coordonat de Asociația Dominou, finanțat de Ambasada S.U.A. și s-a desfășurat pe o perioadă de doi ani, începând din noiembrie 2015.
English Language Program for Youth a avut ca grup-țintă 20 de elevi cu o situație materială modestă și rezultate școlare bune, interesați să-și perfecţioneze abilităţile de comunicare în limba engleză, îmbunătăţindu-şi şi cunştinţele despre istoria şi cultura Statelor Unite şi despre valorile democratice pe care le împărtăşesc poporul român şi cel american. Elevii participanți provin de la câteva licee din Craiova.
La ceremonia de încheiere a English Language Program for Youth va participa, ca invitat special, doamna Jen MacArthur, coordonator regional al programelor de limba engleză ale Departamentului de Stat pentru Albania, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Jen MacArthur a ocupat o funcție similară în Mexic, după ce, anterior, a predat engleză la Universitatea din Vassa, Finlanda, iar în perioada 2004 – 2006 a ținut cursuri de engleză și metodica predării limbii engleze la Universitatea din București.
Programul de doi ani a fost realizat în cooperare cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, conducerea Liceului “Matei Basarab” din Craiova, precum și a Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS