“Stimaţi călători, soseşte Streets”, proiect de exploatare culturală a Gării Craiova

Autori


Asociația pentru Tineri Streets a organizat, astăzi, în Gara Craiova, conferința de presă din cadrul proiectului “Stimați călători, sosește Streets!- ediţia a II-a”

“Proiectul, readuce la viață nota culturală în Gara Craiovei în perioada 18-24 septembrie, prin intermediul unui grup de tineri talentați, eveniment ce are intenția de a stimula și încuraja empatia și dezvaltarea abilităților personale în rândul participanților”, susţin organizatorii.

Scopul proiectului este facilitarea accesului tinerilor la consum de cultură.


Obiectivele principale sunt exploatarea culturală a Gării Craiova în beneficiul tinerilor timp de o lună, creşterea cu 20% a interesului tinerilor pentru manifestări culturale timp de o lună şi dezvoltarea ofertei de activităţi, culturale şi artistice pentru 210 tineri timp de o săptămână.

“Prin cele trei zile de evenimente – Gara e CLASICĂ, Gara e MODERNA, Gara e POPULARĂ – proiectul „Stimați călători, sosește STREETS!” , ediţia a II-a, îşi propune să schimbe atmosfera austeră din Gara Craiovei, să încurajeze actele cultural-artistice în acest spațiu, cu scopul de a crea un liant între cultură, tineri și călători. În felul acesta, Gara Craiova își poate îndeplini funcția ei importantă de comunicare, de această dată o comunicare culturală”, se mai arată într-un comunicat al organizatorilor.

Proiectul este finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj și realizat în parteneriat cu Sucursala Regională C.F. Craiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de duminică, 18 februarie 2018

Top