5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: O fată de 11 ani, prinsă de poliţie după ce a furat un portofel din buzunarul unei tinere

Craiova: O fată de 11 ani, prinsă de poliţie după ce a furat un portofel din buzunarul unei tinere

Polițiștii craioveni au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 12.45, de o craioveancă de 16 ani despre faptul că o minoră i-a sustras din buzunar un portmoneu, în care se afla suma de 30 lei, în timp ce se deplasa pe Calea Unirii din Craiova.
În temeiul sesizării, în apropierea locului faptei, a fost găsită C.S., de 11 ani, din Craiova, stabilindu-se că este autoarea furtului. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate, iar minora este acum cercetată pentru furt.

Recomandări pentru prevenirea infracţiunilor de furt din buzunare şi genţi:
– Nu purtaţi portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.
– Nu purtaţi portofelul în plase!
– Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizate de hoți.
– În cazul în care vă aflaţi într-o zonă aglomerată, ţineți geanta lipită de corp, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră.
– Dacă atunci când vă aflaţi într-un mijloc de transport în comun vă simțiți înconjurați și înghesuiți de diverși indivizi, schimbaţi-vă imediat locul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS