Coliziune între două autovehicule pe strada Bucovăţ

IMG_9151

 

Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puţin timp la intersecţia străzilor Bucovăţ şi Petuniilor, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit ISU Dolj, evenimentul nu a fost anunţat la 112. Poliţiştii spun că vor oferi mai multe informaţii despre acest accident.

După primele cercetări, poliţiştii de la Rutieră au constatat că şoferul Cristinel Velcu, de 37 de ani, din Craiova, care conducea un Nissan pe strada Bucovăţ, la intersecţia cu strada Petuniilor nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a fost lovit de un autoturism marca SAAB, condus regulamentar de Alfonso Miclescu, de 18 ani, din Craiova. În urma impactului, şoferul autoturismului Nissan, dar şi alţi doi pasageri din aceeaşi maşină au fost răniţi uşor şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.


Poliţiştii doljeni au precizat că cele trei victime nu au rămas internate.Comenteaza acum

Alte stiri

30 iunie 2017

Temperaturile excesive influenţează traficul rutier

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în această perioadă, disconfortul termic va fi accentuat iar temperaturile maxime vor fi în general între 33 şi 36 ...

Sumarul ediției de duminică, 23 iulie 2017

Top