11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii ies în stradă pentru a șasea oară consecutiv

Craiovenii ies în stradă pentru a șasea oară consecutiv

UPDATE: 22:12  Craiovenii ieșiți la protest în această seară s-au întors în Piața Mihai Viteazul și scandează, chiar în acest moment, lozinca devenită deja celebră ”PSD – ciuma roșie”

UPDATE: 21:56 Puteți urmări în direct imagini de la protestele de la Craiova pe pagina de Facebook a Gazetei de Sud facebook.com/gdsro  .

UPDATE 21:50:
Coloana imensă de oameni a ajuns în zona Ciupercă și urcă spre Colegiul Național ”Frații Buzești”. Se strigă ”Jandarmeria jos pălăria” și ”Pentru țară și popor ieșim împotriva lor”

UPDATE 21:42 : La ora 21.30, numărul protestatarilor de la Craiova ajunsese la aproximativ 25.000.

UPDATE 21:12 Craiovenii se află aproape de Spitalul Județean de Urgență Craiova și cântă: ƒCeaușescu n-a murit/ Și-a lăsat mustață/ Și dă noaptea pe furiș/ Câte-o ordonanță“.

UPDATE 21:05 Coloana de manifestanți a ajuns la Cercul Militar din Craiova și scandează: „PSD – ciuma roșie”.

UPDATE 20:55 Oamenii continuă să se plimbe pe străzile orașului, iar pe măsură ce înaintează, foarte mulți oameni li se alătură. În acest moment s-au adunat în jur de 10.000 de craioveni în stradă.

UPDATE 20:37 Protestatarii au plecat, în acest moment, spre cartierul 1 Mai. Cu toții strigă: „DEMISIA“.

UPDATE 20:20 Aproape 7.000 de oameni sunt acum în Piața Mihai Viteazul din Craiova și continuă protestul împotriva Guvernului Grindeanu.

UPDATE 20:01 Aproximativ 5.000 de persoane s-au strâns la protest, iar numărul lor este în continuă creștere.

UPDATE 19:56 4.000 de oameni au ajuns deja în centrul orașului și scandează: „PSD – ciuma roșie“.

UPDATE 19:42 În jur de 2.000 de oameni sunt prezenți în centrul Craiovei și cer demisia guvernului. Craiovenii vin constant să participe la protest.

UPDATE 19:30 În centrul orașului s-au adunat aproximativ 1.000 de oameni, care strigă: „Olguța ciocul mic, în Craiova ești nimic“.

UPDATE 19:15 Peste 500 de craioveni scandează, la această oră: „PSD nu uita, ai pierdut încrederea“ și „Dragnea, din cauza ta, m-am bătut cu soacră-mea“.

UPDATE 19:03 300 de oameni strigă acum: „PSD – ciuma roșie“.

UPDATE 18: 55 La această oră, 200 de oameni se află în Piața Mihai Viteazul din Craiova și cer demisia guvernului. De asemenea, aceștia scandează împotriva fostului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu: „Olguța nu uita, așteptăm și cartea ta“. Oamenii aflați în această seară în stradă au declarat că se tem ca abrogarea să nu ascundă alte lucruri necurate. „Mi-e teamă să nu fie un truc la mijloc. Nu pot să merg pe buna lor credință”, a spus un protestatar craiovean.

UPDATE 18:35 100 de craioveni s-au adunat în centrul orașului în acest moment.

Primii protestatari au ajuns deja în Piața Mihai Viteazul din Craiova. Este pentru a șasea oară consecutiv când craiovenii ies în stradă pentru a protesta împotriva deciziilor luate de guvern. În toate zilele de protest, oamenii au spus că nu se vor opri până ce membrii Executivului nu își vor da demisia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS