Dolj: Acţiune pentru educarea copiilor în spiritul respectului față de pădure

Autori


Direcția Silvică Dolj,  Ocolul Silvic Perisor a găzduit astăzi o acțiune ce a avut drept scop educarea copiilor în spiritul dragostei și respectului față de pădure. Evenimentul s-a desfășurat în zona Rezervației Poiana Bujorului din pădurea Plenița. Au participat elevi ai Colegiului Național Nicolaescu Plopșor, cadre didactice  ai acestei instituții de învățământ, reprezentanți ai Consiliului Local Plenița și ai Ocolului Silvic Perișor, fiind desfășurate activități teoretice și practice cu caracter educativ-formativ, de natură să conștientizeze în rândul celor tineri rolul, funcțiile și importanța pădurii în viața omului și ameliorarea condițiilor de mediu.


Directia Silvică Dolj încurajeaza și promovează organizarea pe viitor a astfel de manifestari, care să transmita celor tineri mesajul că pădurea , prin toate calitățile ei, merită să fie cunoscută, curata și îngrijită.


Comenteaza acum

Alte stiri

5 iunie 2018

72 de locuri în tabere gratuite pentru copii

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt anunță că pentru acest an s-au alocat 52 de locuri în tabere sociale și alte 20 pentru copiii cu handicap. Copiii selectați urmează să petreacă cinci zile la mare în perioada 28 iulie

Sumarul ediției de luni, 18 iunie 2018

Top